reklama
Monia_
Aktywna w BB
U nas -czyli okolice Wrocka-3 D kosztuje 120zł z płytką,zdjęciami i opisem.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
spooky to skąd ty jesteś że tak mało płacisz lekarzowi? Bo jak ja się orientowałam wKrakowskich prywatnych gabinetach to sama wizyta bez usg 70-90 zł może źle patrzyłąm a może u nas takie ceny są
mamjakty
styczniówka 2009
Weroniczka - ja też do krakowa chodzę do lekarza, średnio płacę 70 zł - czasem mniej, jak jest sama wizyta bez usg. Co do usg 3D to jak będę sobie robić to tu:
Strona główna - Ośrodek Medyczny OSTEOMED w Krakowie
poszłabym sobie w 22 tyg na takie badanie, gdzie wszystko mierzą i robią też usg 3d/4d, dostaje się opis i płytkę moja koleżanka tam ostatnio była, zapłaciła 250 zł chyba za wszystko a samo usg to nie wiem ile kosztuje, na cenniku możesz sprawdzić
Strona główna - Ośrodek Medyczny OSTEOMED w Krakowie
poszłabym sobie w 22 tyg na takie badanie, gdzie wszystko mierzą i robią też usg 3d/4d, dostaje się opis i płytkę moja koleżanka tam ostatnio była, zapłaciła 250 zł chyba za wszystko a samo usg to nie wiem ile kosztuje, na cenniku możesz sprawdzić
witam, jestem nowa na forum, nigdy nie mialam czasu i potrzeby na logowanie sie na takich stronkach:-), teraz z ciekawosci i troszke z nudow beda czesta bywalczynia, , rowniez mam termin na stycznia 17, i jestem ciekawa czy ktoras z was moze chodzi do dr Pochylskiego w Oslo???,
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
To z tego wynika że to ja miałam namiary na samych drogich lekarzy Ale chodzę na NFZ i bardzo sobie chwalę moją lekarkę i nie odczuwam potrzeby chodzenia prywatnie ( no może po za usg ).