reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

mąż zachwycony i dumny:)) teściowa jak dzisiaj zobaczyła "dzieło" złożyła zamówienie na sobote na teścia urodziny:))

reklama
Tosiu jaka fajna biedroneczka!:-)

Ilonka masz talenciocha poproszę kawałek :-p

edit

Ilonka i wszystkiego dobrego dla Was z okazji 3 rocznicy ślubu!:-)

Hejo lasencje witam wieczornie. Ojj cichutko tu mamy, cichutko :-( Dawniej po całym dniu nieczytania Was nie dało się nadrobić, a teraz :-(
Zaliczyłam dziś popołudniową drzemką i mam nadzieję jakiś film sobie obejrzeć z mężulkiem i może przytulanko zorganizować :-D
Hani na noc zaplotłam warkoczyki i ciekawa jestem co z tego jutro będzie :-D

Miłej nocki Wam życzę i idę karmić tego mojego leniuszka :*

Ilonka uuuuu nieźle z tym rysuneczkiem na ścianie :-D Hania przy poprzednim kolorze ścian brudnymi rękami wywaliła bohomaza :-D

Kurcze miał być piękny weekend, a tu u nas ponuro za oknem, że aż się odechciewa. Jeszcze dziś mam jechać na chwilę do koleżanki, bo się już jakiś czas nie widziałyśmy.

reklama
Tosia
jak fryzura Hanki po nocy w warkoczykach? :) u nas słonko ,że hej !

Ilonka
no widzę,że chyba mamusia próbowała już nawet zmyć dzieło dziecięcia ,ale nie bardzo się udało:D czy to młody tak rozmazał ?
Obraz na miarę mistrza hehe

gdzie reszta ? meldować się raz dwa !

Do góry