reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
Ilonka-no no no co jedna to zdolniejsza normalnie brawo.rewelka.
xTosia
Cudowna Haneczka
Hejo lasencje witam wieczornie. Ojj cichutko tu mamy, cichutko :-( Dawniej po całym dniu nieczytania Was nie dało się nadrobić, a teraz :-(
Zaliczyłam dziś popołudniową drzemką i mam nadzieję jakiś film sobie obejrzeć z mężulkiem i może przytulanko zorganizować
Hani na noc zaplotłam warkoczyki i ciekawa jestem co z tego jutro będzie
Miłej nocki Wam życzę i idę karmić tego mojego leniuszka :*
Zaliczyłam dziś popołudniową drzemką i mam nadzieję jakiś film sobie obejrzeć z mężulkiem i może przytulanko zorganizować
Hani na noc zaplotłam warkoczyki i ciekawa jestem co z tego jutro będzie
Miłej nocki Wam życzę i idę karmić tego mojego leniuszka :*
xTosia
Cudowna Haneczka
Ilonka uuuuu nieźle z tym rysuneczkiem na ścianie Hania przy poprzednim kolorze ścian brudnymi rękami wywaliła bohomaza
Kurcze miał być piękny weekend, a tu u nas ponuro za oknem, że aż się odechciewa. Jeszcze dziś mam jechać na chwilę do koleżanki, bo się już jakiś czas nie widziałyśmy.
Kurcze miał być piękny weekend, a tu u nas ponuro za oknem, że aż się odechciewa. Jeszcze dziś mam jechać na chwilę do koleżanki, bo się już jakiś czas nie widziałyśmy.
reklama
Tosia
jak fryzura Hanki po nocy w warkoczykach? u nas słonko ,że hej !
Ilonka
no widzę,że chyba mamusia próbowała już nawet zmyć dzieło dziecięcia ,ale nie bardzo się udało czy to młody tak rozmazał ?
Obraz na miarę mistrza hehe
gdzie reszta ? meldować się raz dwa !
jak fryzura Hanki po nocy w warkoczykach? u nas słonko ,że hej !
Ilonka
no widzę,że chyba mamusia próbowała już nawet zmyć dzieło dziecięcia ,ale nie bardzo się udało czy to młody tak rozmazał ?
Obraz na miarę mistrza hehe
gdzie reszta ? meldować się raz dwa !