reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

mąż zachwycony i dumny:)) teściowa jak dzisiaj zobaczyła "dzieło" złożyła zamówienie na sobote na teścia urodziny:))

reklama
Tosiu jaka fajna biedroneczka!:-)

Ilonka masz talenciocha poproszę kawałek :-p

edit

Ilonka i wszystkiego dobrego dla Was z okazji 3 rocznicy ślubu!:-)

Hejo lasencje witam wieczornie. Ojj cichutko tu mamy, cichutko :-( Dawniej po całym dniu nieczytania Was nie dało się nadrobić, a teraz :-(
Zaliczyłam dziś popołudniową drzemką i mam nadzieję jakiś film sobie obejrzeć z mężulkiem i może przytulanko zorganizować :-D
Hani na noc zaplotłam warkoczyki i ciekawa jestem co z tego jutro będzie :-D

Miłej nocki Wam życzę i idę karmić tego mojego leniuszka :*

Ilonka uuuuu nieźle z tym rysuneczkiem na ścianie :-D Hania przy poprzednim kolorze ścian brudnymi rękami wywaliła bohomaza :-D

Kurcze miał być piękny weekend, a tu u nas ponuro za oknem, że aż się odechciewa. Jeszcze dziś mam jechać na chwilę do koleżanki, bo się już jakiś czas nie widziałyśmy.

reklama
Tosia
jak fryzura Hanki po nocy w warkoczykach? :) u nas słonko ,że hej !

Ilonka
no widzę,że chyba mamusia próbowała już nawet zmyć dzieło dziecięcia ,ale nie bardzo się udało:D czy to młody tak rozmazał ?
Obraz na miarę mistrza hehe

gdzie reszta ? meldować się raz dwa !

Do góry