reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja to się nie znam na takich sprawach, ale raz mi się zdarzyło ,że wanish mi tak rozjaśnił polane miejsca ,że różniły się od reszty, wyglądało okropnie i musiałam wywalić spodenki krótkie mojego męża:p

reklama
Ja miałam kiedyś jakiś środek z amwaya na plamy - trzeba było spryskać miejsce poplamione, robiła się taka papka z pianki, która wsiąkała do środka - i tak to się wrzucało do pralki - schodziło :)

STO LAT dla Haneczki!!!!!!
Mam trzy latka, trzy i pół.....
3urodziny.jpg

Marcy
Dla Ciebie również Wszytskiego Najlepszego z okazji urodzin!!!!
urodzinyw.jpg

Upssss... sorki to za 28 lat hehe...., eeee dużo nam już nie brakuje :-D

Ostatnia edycja:
ja również się przyłączam do życzonek dla malutkiej Hani!:-) rośnij duża i zdrowa! :-)

i 100 lat dla Marcy!:-D

kurcz enapislam sie i mi wciealo...wrrrr
hania marcy 100latek!!!!!
bylam dzis i gina wszystko ok dzidzia ma 2,5 sm a wiercila sie ze hej....trafilam na super kobitke maglowała mnie 30min taka super babka...wytlumaczy, popyta....a ze wyrwala 150zl to szczegół...;-)ale pierwszy raz spotkalam sie z takim lekarzem....
troche mnie mdłości dopadły ale ogolnie ok.....
buziaki

reklama
Agacjone
ja Cię proszę Ty nie narzekaj, co to jest 150zł za wizytę z usg ? Nie będę wywlekać tu na światło dzienne ile ja płace :D I ile wywale dodatkowo za 3 tyg na usg z badaniem m.in. przezierności i wszystkimi pomiarami :) także siedź cicho :p

Do góry