reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja to się nie znam na takich sprawach, ale raz mi się zdarzyło ,że wanish mi tak rozjaśnił polane miejsca ,że różniły się od reszty, wyglądało okropnie i musiałam wywalić spodenki krótkie mojego męża:p

reklama
Ja miałam kiedyś jakiś środek z amwaya na plamy - trzeba było spryskać miejsce poplamione, robiła się taka papka z pianki, która wsiąkała do środka - i tak to się wrzucało do pralki - schodziło :)

STO LAT dla Haneczki!!!!!!
Mam trzy latka, trzy i pół.....
3urodziny.jpg

Marcy
Dla Ciebie również Wszytskiego Najlepszego z okazji urodzin!!!!
urodzinyw.jpg

Upssss... sorki to za 28 lat hehe...., eeee dużo nam już nie brakuje :-D

Ostatnia edycja:
ja również się przyłączam do życzonek dla malutkiej Hani!:-) rośnij duża i zdrowa! :-)

i 100 lat dla Marcy!:-D

kurcz enapislam sie i mi wciealo...wrrrr
hania marcy 100latek!!!!!
bylam dzis i gina wszystko ok dzidzia ma 2,5 sm a wiercila sie ze hej....trafilam na super kobitke maglowała mnie 30min taka super babka...wytlumaczy, popyta....a ze wyrwala 150zl to szczegół...;-)ale pierwszy raz spotkalam sie z takim lekarzem....
troche mnie mdłości dopadły ale ogolnie ok.....
buziaki

reklama
Agacjone
ja Cię proszę Ty nie narzekaj, co to jest 150zł za wizytę z usg ? Nie będę wywlekać tu na światło dzienne ile ja płace :D I ile wywale dodatkowo za 3 tyg na usg z badaniem m.in. przezierności i wszystkimi pomiarami :) także siedź cicho :p

Do góry