reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Martilla no powiem Ci, że nawet fajnie wyglądała :tak: Oczywiście po połowie dnia już miała prawie proste włosy (tendencje ma widać po mamusi), ale i tak mi się podobało :-D

reklama
a to pierwsze takie dzieło czy pozostałe ściany też noszą ślady pędzla mistrza ?:D

co się z wami dzieje, tu nigdy nie było tak pusto. Nie poznaję was :p

Martilla to nie pierwsze dzieło" notorycznie pisal po ścianach...parktycznie każda ściana w salonie pobazgrana i do malowania, to samo tyczy się korytarzyka na górze... jak sie ma lobuza to tzra sie liczyć ze stratami...oj i to nie malymi.

pustki pustki...

hej
no ja czytam was codziennie, coprawda malo czytania...ale u mnie po staremu, poki co sie dorze czuje i co najwaznijesze chudne...:-) co mnie strasznie cieszy...mąż wczoraj zrobil pizze na kolacje no rewelacja ale sosu czosnkowego tyle nawalilam ze jeszcze teraz czuje...bleeee

hhehe agacjone to masz piękny oddech teraz:) ja uwilebiam sosy czosnkowe, wlasnej roboty, bo te kupne to jakoś mało czosnkowe:p

Witam dziewczynki!
Widziałam na facebooku że nasza kasiulka jest w ciąży :-) (kasiulla). No hurtowo się rozmnażacie, ale w końcu wiosna....

agacjone
zrób sobie drugi suwaczek żebym cię mogła sledzić.

Zaraz zbieram się do ginekologa.

hej laski
Hannah a ktora to byla ta kasiulla bo ja jej nie kojarze :/... a ty masz konto na fb??
u nas wszystko w miare ok,procz tego ze maz stracil prace i jest na etapie jej poszukiwania :/...mala to straszna wymuszaczka...wszystko niemal chce wymusic placzem jak nie idzie po jej mysli...ale staram sie na to nie reagowac....

hej
hannah prosze bardzo nowe suwaczki gotowe mam nadzieje ze wyszły....:))

ewelka
to przykre z ta praca...wiem cos bo moj tata juz 9 m-cy szuka i dupa blada...bez znajomosci to chyba nieliczni...ale wierze ze bedzie oki i u was i mnie...bo twoj mąż to mlody to chociaz inaczej patrza....

reklama
agacjone
wyslal chyba ze 35 CV wiec byl na rozmowach ale jak to kazdy mowi ze zadzwonia...wczoraj sie dowiedzial ze moze przyjsc do bylego zakladu pracy w ktorym pracowal 2 lata temu i jak sie okazalo jakie ma miec wynagrodzenie to podziekowal bo on nie bedzie robil za 1300 gdzie ja nie pracuje...

Do góry