reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
ja też nie wiem która ta kasiullka

Ewelka

trzymam kciuki żeby mąż szybko coś znalazł za normalną kasę !

Agacjone
a co Ty tak na różowo ten suwaczek ? Liczysz na dziewuche ?:D

reklama
ja tytez bym liczyła na dziewczynkę.
agacjone mły już gada? pochawl sie, bo nic o swoim lobuzie nie piszesz!!!

hannah
ja tez nie kojarzę, chociaż...chyba już wiem.

ewelka lipa z tą pracą. mam nadzieje ze uda mu sie znaleźć coś za ludzkie pieniądze.

Jeszcze z czasów Kaffe znajoma
Zaloguj się | Facebook
Nie wiem czy wyjdzie mi ten link.

Ewelka
już wysłałam do ciebie zaproszenie.

No ja już po wizycie u gina. Szykuję się do założenia Mireny. Będzie spokój na 5 lat. Chociaz mówie do męża że prze 5 lat bedziemy mogli szaleć bez obaw, to ten mówi już o trzecim dziecku. A tak się zapierał że już nie chce.
Kupiłam 70 szt Unimil Skyn dla alergików, ale nawet i to podziałało na mnie i mam infencję.
Przy okazji sprzedam 60 szt. 1 szt za 1 zł
Prezerwatywy jak skóra, rewelacja bo wogóle ich nie czuć. I mąż i ja byliśmy zachwyceni, ale ja jestem bardzo wrażliwa i prezerwatyw nie mogę używać.
która chętna niech się zgłosi :)

Ostatnia edycja:
Eliza
nic się tu nie dzieje ostatnimi czasy więc nie będziesz miała problemu z wbijaniem, próbować możesz ;-)

Ilonka
widzę że już skumałaś.:-p
Pamiętam te czasy, zresztą andzia, Anekha czy Xtosia bedą wiedziały o kogo chodzi.
Kiedy to było, ech 2007 rok. Pamiętacie czarnulkę hahaha...
Kto wie może się doczekała pięcioraczków, albo wyrósł jej trzeci cycek hehe...

martilla
kiedy idziesz na genetyczne USG?

agacjone
no dziękuję, teraz wszystko jasne. Idziecie łeb w łeb z Martą.

reklama
Do góry