reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

zaległe 100 lat komu nie składałam życzeń :D

Kamcia-no zleciało zleciało-zaraz nam się dzidzią pochwalisz :)
Agacjone-fajnie,że tam wszystko ok

no to teraz ładne koszta badań są-"za moich czasów" ;) czyli 2 lata temu za badania płaciłam 80zł, ale usg to zwykłe a nie 3D czy inne cuda wianki-bo tamte już wtedy kosztowały 180zł.

reklama
Hejo widzę rozmowa o kasie się toczy :sorry2: Ja właśnie dziś zostałam poinformowana przez męża, że do 8go mamy zapłacić ubezp. auta ponad 400 zł ratę ... a jeszcze mam prąd zaległy więc k..wa nie wiem jak wyżyję w tym m-cu :-(

Ale dość narzekania, bo tak na prawdę wpadłam się pochwalić moim i męża dziełem z okazji ur. Haneczki :-D

Robiliśmy ją chyba ze 3 godz. ale warto było, bo Hani bardzo się podobał :tak:

Ilonka dam przepis tylko zapytam koleżankę co źle zrobiłam, bo miałam trochę mączną w smaku masę.

A co do talentu to obawiam się, że do takiego dzieła niewiele go potrzeba :-D Ale za to cholernie dużo czasu trzeba mieć :tak: Tu nic się nie piecze w ogóle chyba, że się chce samemu biszkopt zrobić

Jak mi się uda to chcę dla męża coś takiego zrobić http://www.tortownia.pl/galeria.php?id=50378&nr=45&str=3&gszukaj=1&kat=12#gal

dawaj przepis na tę mase. 29go mamy rocznice ślubu chciałam upiec tort...ale jak zobaczylam twoje cudo to tez chce cos takiego!!!

na rocznicę ślubu zrobiłam coś takiego..nie jest to nic specjalnego ale jak na 1raz moze byc:) jak dla mnie oczywiscie:p:-D

reklama
Do góry