reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
zdrówka!!

moj ryjek tez jest okropny! też bez lekarza się nie obędzie..jutro na 15h kolejny dermatolog!

Ilonka-kochana, zdrówka for u...daj znać co tam dermatolog poradził, buziaki

my już po lekarzu.Oskrzela młody ma czyste a ten kaszel to od kataru,którego on nie wydmucha i mu tak spływa...dostał syropy, krople do nosa robione w aptece i mam receptę na wszelki wypadek na antybiotyk jakby zaczął gorączkować albo na ucho mu się rzuciło.a ja nadal pociągająca mocno nosem i kaszląca.
ale mróz-ja pierdyle...brrrr.ja kcem lato ;)

hej lachonki :))
ja sobie pije kawuche a mloda sie bawi w suchym basenie i wyrzuca kulki z niego poza basen i zbiera :p ma przynajmniej zajecie ok 11 ma przyjsc kuzynka Wiki ktora jest mlodsza o 10 miesiecy...przynajmniej ma jakis kontakt z dziecmi...smialam sie ostatnio bo kuzynka w ciazy jest i ma rodzic w kwietniu wiec jak te nasze maluchy beda nastolatkami to jak wyparuja razem na dyske to dopiero bedzie :)))

Mam kontakt z EMKS,pozdrawia was :)) jej corcia ma 13 miesiecy,w domu z mezem ma nieciekawie :/ i planuje rozwod...

Hejo lasencje :tak:
No cóż na kawencję już raczej za późno :-D Hania je na kolacje "skabeti" czyli makaron do spaghetti :-D Rękami oczywiście :sorry:
Mąż od pół godz. miał być w domu i jak zwykle zawala :confused2: A ja już jestem tak nakręcona, że nie mam ochoty z nim gadać :no:
W pracy mam zapieprz i tak będzie do końca tygodnia także się wykończę :eek:

Hania już po chorobie więc zaczynamy akcję "badania" no i zobaczymy co i jak z nią.

witam laseczki...

AGACJONE, MARTILLA - GRATULACJE DLA WAS!!!! :-):-):-) JEJKU, JAK TO PRZECZYTAŁAM TO DOSŁOWNIE ŁZY W OCZACH!!! ŻYCZĘ CUDOWNYCH DZIEWIĘCIU MIESIĘCY :-)

mało ostatnio zaglądam, bo czasu brak. Pracy ostatnio wiele, także zabiegana jestem. Wracam do domu z pracy, to biorę się za zabawę z dziećmi i sprzątanie. U mnie bez większych zmian. Jedynie co to w pracy trochę się zmieniło, bo dostałam awans no i teraz więcej roboty mam. Ale cieszę się z nowego stanowiska... Dzieci rosną, za moim aniołkiem nadal płaczę i obawiam się, że szybko się to nie zmieni. Pewnie w najbliższym czasie nie będziemy się starać o dziecko, a potem może być już za późno... ehhh.... Dobra, już nie piszę o takich negatywach. Mój mąż się ze mnie teraz śmieje, że nocami jego żona udziela się na forum zamiast spać...
Wszystkim rozchorowanym zdrówka życzę :-)

Hejo laseczki :*

Olcia będzie dobrze kochana :* Jesteś jeszcze młoda dziewczyna i masz czas na dzidzię więc daj sobie trochę odpocząć :*

A my mieliśmy "przebojową" noc... Hania 4 razy wymiotowała :-( Nie mam pojęcia od czego :-( Nie śpię pół nocy, bo biedulkę ciągle bolał brzuszek :-( Dałam jej krople p/wymiotne i nurofen. Teraz wypiła ciepłą mocną herbatkę i na razie jest spokój. Mam nadzieję, że nie rozwinie się żadna grypa żołądkowa, chociaż słyszałam, że taka grypa może trwać np. tylko pół dnia.
Wieczorem idę na parapetówę i już się zastanawiam jak ja wytrzymam, ale mam nadzieję, że dam radę. Mąż teraz odsypia więc ja jutro będę miała ranek na spanie dla siebie :-D

reklama
Witam kochane :-)
Ptaszki mi wyćwierkały, że interesuje Was moj opis na gg :-D
to tak żeby zaspokoić Wasze poczucie ciekawości...
tak, jestem w ciąży.... 13 tydz się zaczął;-)ogólnie wszystko u nas ok
Gratuluję zafasolkowanym i pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy!!!!:-)

Do góry