reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
zdrówka!!

moj ryjek tez jest okropny! też bez lekarza się nie obędzie..jutro na 15h kolejny dermatolog!

Ilonka-kochana, zdrówka for u...daj znać co tam dermatolog poradził, buziaki

my już po lekarzu.Oskrzela młody ma czyste a ten kaszel to od kataru,którego on nie wydmucha i mu tak spływa...dostał syropy, krople do nosa robione w aptece i mam receptę na wszelki wypadek na antybiotyk jakby zaczął gorączkować albo na ucho mu się rzuciło.a ja nadal pociągająca mocno nosem i kaszląca.
ale mróz-ja pierdyle...brrrr.ja kcem lato ;)

hej lachonki :))
ja sobie pije kawuche a mloda sie bawi w suchym basenie i wyrzuca kulki z niego poza basen i zbiera :p ma przynajmniej zajecie ok 11 ma przyjsc kuzynka Wiki ktora jest mlodsza o 10 miesiecy...przynajmniej ma jakis kontakt z dziecmi...smialam sie ostatnio bo kuzynka w ciazy jest i ma rodzic w kwietniu wiec jak te nasze maluchy beda nastolatkami to jak wyparuja razem na dyske to dopiero bedzie :)))

Mam kontakt z EMKS,pozdrawia was :)) jej corcia ma 13 miesiecy,w domu z mezem ma nieciekawie :/ i planuje rozwod...

Hejo lasencje :tak:
No cóż na kawencję już raczej za późno :-D Hania je na kolacje "skabeti" czyli makaron do spaghetti :-D Rękami oczywiście :sorry:
Mąż od pół godz. miał być w domu i jak zwykle zawala :confused2: A ja już jestem tak nakręcona, że nie mam ochoty z nim gadać :no:
W pracy mam zapieprz i tak będzie do końca tygodnia także się wykończę :eek:

Hania już po chorobie więc zaczynamy akcję "badania" no i zobaczymy co i jak z nią.

witam laseczki...

AGACJONE, MARTILLA - GRATULACJE DLA WAS!!!! :-):-):-) JEJKU, JAK TO PRZECZYTAŁAM TO DOSŁOWNIE ŁZY W OCZACH!!! ŻYCZĘ CUDOWNYCH DZIEWIĘCIU MIESIĘCY :-)

mało ostatnio zaglądam, bo czasu brak. Pracy ostatnio wiele, także zabiegana jestem. Wracam do domu z pracy, to biorę się za zabawę z dziećmi i sprzątanie. U mnie bez większych zmian. Jedynie co to w pracy trochę się zmieniło, bo dostałam awans no i teraz więcej roboty mam. Ale cieszę się z nowego stanowiska... Dzieci rosną, za moim aniołkiem nadal płaczę i obawiam się, że szybko się to nie zmieni. Pewnie w najbliższym czasie nie będziemy się starać o dziecko, a potem może być już za późno... ehhh.... Dobra, już nie piszę o takich negatywach. Mój mąż się ze mnie teraz śmieje, że nocami jego żona udziela się na forum zamiast spać...
Wszystkim rozchorowanym zdrówka życzę :-)

Hejo laseczki :*

Olcia będzie dobrze kochana :* Jesteś jeszcze młoda dziewczyna i masz czas na dzidzię więc daj sobie trochę odpocząć :*

A my mieliśmy "przebojową" noc... Hania 4 razy wymiotowała :-( Nie mam pojęcia od czego :-( Nie śpię pół nocy, bo biedulkę ciągle bolał brzuszek :-( Dałam jej krople p/wymiotne i nurofen. Teraz wypiła ciepłą mocną herbatkę i na razie jest spokój. Mam nadzieję, że nie rozwinie się żadna grypa żołądkowa, chociaż słyszałam, że taka grypa może trwać np. tylko pół dnia.
Wieczorem idę na parapetówę i już się zastanawiam jak ja wytrzymam, ale mam nadzieję, że dam radę. Mąż teraz odsypia więc ja jutro będę miała ranek na spanie dla siebie :-D

reklama
Witam kochane :-)
Ptaszki mi wyćwierkały, że interesuje Was moj opis na gg :-D
to tak żeby zaspokoić Wasze poczucie ciekawości...
tak, jestem w ciąży.... 13 tydz się zaczął;-)ogólnie wszystko u nas ok
Gratuluję zafasolkowanym i pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy!!!!:-)

Do góry