reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej laseczki z racji, że ja dziś beznastrojowo więc wiele nie napiszę ... Jeszcze raz gratki laseczki :*

Ja byłam dziś z Hanią u lekarza i nareszcie "zdolna" pani doktor wykryła początki zapalenia oskrzeli, a że Hanie kaszle od środy to niestety dała antybiotyk.
Dała nam też skierowanie na którym mi zależało więc niebawem rozpoczniemy latanie po badaniach.

Kaczucha wracaj do zdrowia kochana. Ja też muszę ogarnąć mieszkanie, ale najpierw muszę ułożyć puzzle bo dziecko mnie molestuje.

reklama
ja też jeszcze raz dziękuję :)
mdłości nie mam (tfu tfu i niech tak zostanie) za to jadłabym cały dzień :D widzicie mówiłam,że mnie tirem na porodówkę wieźć będą:D

kaczuchaa jak dzisiaj się czujesz? :-) Dzisiaj po Damianka?:-)

Tosiu mam nadzieje, że wyniki po tych badaniach będą dobre, a Hania będzie mniej chorować :-(

martillaa tam :-p to jedyny czas kiedy obżeranie się jest usprawiedliwione :-p po porodzie zgubisz moment :tak: a teraz korzystaj :-D ja wiem co bym zjadła jakbym była teraz w ciąży:-p no ale teraz jestem na diecie więc duuupa :dry:

Patrycja-a dzięki ;) ja się dobrze czuję tylko katar mam okropny i trochę pokasłuję (ale młody też pociąga nochalkiem ;p ) siostra się za mną wstawiła aby mi młodego oddali bo nie chcieli no ;p także po zajęciach w klubie kimnie się i wraca do domu :D

kaczuchaa to super :-D chyba go zacałujesz :-D ja bym nie wytrzymała :sorry: strasznie kocham swojego potworka :-D

czekam na kuriera bo zamówiłam sobie botki, ciekawe kiedy zechce się zjawić :dry:

mam pytanie do Was mamuśki, bo macie większe dzieciaczki więc prędzej mi powiecie, kiedy mniej więcej Wasze pociechy zaczęły pierwsze słowa wypowiadać?:sorry: bo mój móił mama, tata a teraz tylko :lalalala, i tatatata, tetetete , bee, a mama w ogóle :-( tylko po swojemu mówi:-( a jak czytam że inne dzieci już świadomie coś mówią typu mama czy tata to łapie doła :-(

Patrycja-wyluzuj!! Każde dziecko w swoim czasie zacznie gadać, mój ma 2 lata i mówi 5 słów na krzyż a córka koleżanki zna już nawet niektóre modlitwy czy słowa kolęd a jest w tym samym wieku ;p nie dołuj się bo nie ma czym!!

to mnie uspokoiłaś bo przylazła koleżanka i się pyta czy Kubuś już woła że chce pić jeść, mama tata, baba didi(dzidzi) czy baja bo jej córcia 2 tygodnie starsza już dużo mówi i mnie zdołowała, bo Kubuś gaduli dużo, ale po swojemu :sorry: dzięki kaczucha:*

kochana-ameryki nie odkryłam ;) to nie moja zasługa ale spoko ;) na pocieszenie powiem, że chłopcy później zaczynają wszystko kumać ;)

maaaaam syyyyynaaaa !!!! oł je oł je :D :D przypłacił to jednak zatwardzeniem i musiał dostać czopka :/ a tak poza tym ja jestem mega happy, że mój rojber jest w domu :D

reklama
Do góry