reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

No Aga, w końcu się pochwaliłaś bo już mnie jęzor świerzbił :-)
Już się czuję na chrzciny zaproszona :-D

reklama
Anulka oczywiście zaproszona jesteś..i tak mieliście przyjechać na mazury z rodzinką ;)
tylko brata weż przemyć jakoś w torbie żeby wyskoczył w odpowiednim momencie :p hahah...

Anekha ha ha ha jednak dobrze pomyślałam jak zobaczyłam Twoj opis!! GRATULACJE!!!! spokojnych 9msc. :)
jak tam stosuniki z mężem? jak malutka??? i jej cudne loczki! ma jeszcze? jej laska kupe lat!:p zerknij do nas czasem.

hej !

Anekha
moje gratulacje !!!! co tak długo trzymałaś dla siebie taką super wiadomość? Mów co tam więcej u Ciebie !

Ilonka
uwielbiam Twoją ciętą riposte :D cytuję: wątek na umiera. Ilonka: sama umierasz hahahahah :D dobre !

Cześć laseczki.
Myślałam że jestem na stronie nr 1 jak zobaczyłam wpis ANEKHI ale jednak mnie oczy nie myliły. Kurcze Aga nie pojawiasz się nie chwalisz co u Was, no i SUPER wiadomość!!!
Kurcze trójeczka to już niezłe przedszkole, ykhm... poprawiam się przecież Aduś to już szkolny chłopak od dawna :-)
Pokaż zdjęcia Nitki. Ciekawa jestem jak teraz wygląda.

Martilla
no własnie, jak tam ciążowe dolegliwości? Jeszcze troszkę i pochwalisz się nam ciążowym brzuszkiem.

U nas życie czteroosobowej rodzinki się stabilizuje. Mamy już swój ustalony rytm. Mała chodzi spać o 18:00 i tak do 6:00-7:00 rano z pobudkami na mleczko. Ale rozdarciuch jest niesamowity. Szybko się nudzi, nie poleży sama na macie, w leżaczku. Najchętniej buja się w huśtawce elekrtycznej i tam tez śpi w dzień.
A ja mam czas na ćwiczenia.
Wziełam się ostro do roboty i jestem na diecie.

MARTILLA
STO LAT!!!! Wszystkiego najlepszego staruszko (ćwierć wieku, ech kiedy to było hehe), mało uciążliwości zwiazanych ze staniem błogosławionym, łagodnego porodu, zdrowego dzieciaczka i wszytskiego co tylko jeszcze sobie zapragniesz!!!

urodziny37.gif

Ostatnia edycja:
no właśnie mMartilla coś mi tu śmierdzi ze dziś świętujesz!!!!
STO LAT KOCHANA!!!! NIECH WSZYSTKO JUŻ BĘDZIE PO TWOJEJ MYŚLI. MALUSZEK ROŚNIE ZDROWO!!A TY BĄDZ NAJSZCZEŚLIWSZA NA ŚWIECIE!!!

reklama
Do góry