reklama
Andzia84
listopadowa Mama
O ******* nie było mnie tu trochę a tu takie wiadomości !!!!!!!
MARTILLA, AGACJONE GRATULUJĘ !!!!!!!
Normalnie jestem w szoku.
Martilla nawet nie wiesz jak się cieszę, w końcu się udało :-)
Jak ja Wam zazdroszczę
Martilla nawet nie wiesz jak się cieszę, w końcu się udało :-)
Jak ja Wam zazdroszczę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
**ewelka**
mama Wiki :)
Andzia dokladnie bierz sie do roboty
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Agacjone, Martilla moje serdeczne gratulacje!!!
oj straszna wysypkabiedna mała ....
kaczucha zdrówka dla Ciebie..
a ja .. hmmm ... jak zawsze jestem leniwa
ale powiem wam ze na całą ciążę dziś po raz pierwszy jak wstałam to mnie nic nie bolało i czułam się dobrze..
oczywiście dopóki nie wsiadłam do auta bo to zryopało mi cały dzień i czułam się jak flaki z olejem
Antybiotyk Augmentin który brałam jak ją karmiłam piersią. Na ulotce pisze że jest alergizujący niemowlęta. W życiu bym nie podejrzewała że alergia może wyjśc po 2-3 tygodniach od brania leku. Dopiero siostra poddała mi tą myśl i przeczytałam że po Augmentinie wlasnie objawy wychodzą zawsze po 2-3 tygodniach i właśnie taka wysypka jaką miała Basia.
Nie wiem czy pokazywałam
Tak było tydzień temu, a było jeszcze gorzej. W tym antybiotyku jest penicylina i prawdopodobnie na nią malutka jest uczulona.
oj straszna wysypkabiedna mała ....
kaczucha zdrówka dla Ciebie..
a ja .. hmmm ... jak zawsze jestem leniwa
ale powiem wam ze na całą ciążę dziś po raz pierwszy jak wstałam to mnie nic nie bolało i czułam się dobrze..
oczywiście dopóki nie wsiadłam do auta bo to zryopało mi cały dzień i czułam się jak flaki z olejem
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
ehhh kurcze :/ młody znów ma straszny kaszel i katar jak ostatnio wcale nie tak dawno temu.Znów w nocy nie spaliśmy bo tak kasłał :/ jak dzisiejsza noc też będzie taka ciężka to jutro idę z nim do lekarza :/ mama do mnie pretensje ma,że go zaraziłam jak on już u nich zaczął kasłać a tutaj mu się zwiększyło :/ ja już czuję się dobrze-nawet powoli odzyskuję głos
no-to ja piję kawę żeby postawiła mnie na nogi po ciężkiej nocy. samotną z tego co widzę,bo nikto tu nie ma :/
no-to ja piję kawę żeby postawiła mnie na nogi po ciężkiej nocy. samotną z tego co widzę,bo nikto tu nie ma :/
**ewelka**
mama Wiki :)
ja tez pije kaweee ) nie jestes sama
xTosia
Cudowna Haneczka
Hejo
Kaczucha kochana 3majcie się. Nie przejmuj się tym co mama mówi skoro od nich wzięłaś go kaszlącego, przecież choroba potrzebuje czasu żeby się rozwinąć.
Ja spałam dziś 11 godzin Rano odwaliłam sprzątanie i teraz zjemy zupkę, a potem biorę się za gulasz z piersi z kurczaka i sos do drugiego dania
Wieczorem robimy sobie z mężem wieczór filmowy Będą kabanosy, sery pleśniowe i mozzarella i winko i film i ... ;-)
Kaczucha kochana 3majcie się. Nie przejmuj się tym co mama mówi skoro od nich wzięłaś go kaszlącego, przecież choroba potrzebuje czasu żeby się rozwinąć.
Ja spałam dziś 11 godzin Rano odwaliłam sprzątanie i teraz zjemy zupkę, a potem biorę się za gulasz z piersi z kurczaka i sos do drugiego dania
Wieczorem robimy sobie z mężem wieczór filmowy Będą kabanosy, sery pleśniowe i mozzarella i winko i film i ... ;-)
reklama
Andzia84
listopadowa Mama
Hej laski :-)
Łatwo powiedzieć..bierz się do dzieła :-( Chciała bym jak diabli, ale póki co nie mogę.
Już wiele razy "kusiłam los" ale bez efektu
Dlatego cieszę się Waszym szczęściem ciężaróweczki
Kaczucha moja Niuńka przez 2,5 roku chorowała mi tylko raz. A teraz od końca października non stop coś. 3 razy antybiotyk i non stop jakiś katar...Teaz znów chrypa i kaszel.
Wczoraj byłam z nią u laryngologa. Okazało się że ma przerośnięty 3 migdał i to prawdopodobnie on powoduje te ciągłe przeziębienia i przytkany nos.
Migdał jest na tzw granicy, więc dostaliśmy leki (jakieś kropelki do nosa i syrop) i po miesiącu do kontroli. Jeśli po lekach migdał się nie obkurczy, czeka nas usunięcie.
Łatwo powiedzieć..bierz się do dzieła :-( Chciała bym jak diabli, ale póki co nie mogę.
Już wiele razy "kusiłam los" ale bez efektu
Dlatego cieszę się Waszym szczęściem ciężaróweczki
Kaczucha moja Niuńka przez 2,5 roku chorowała mi tylko raz. A teraz od końca października non stop coś. 3 razy antybiotyk i non stop jakiś katar...Teaz znów chrypa i kaszel.
Wczoraj byłam z nią u laryngologa. Okazało się że ma przerośnięty 3 migdał i to prawdopodobnie on powoduje te ciągłe przeziębienia i przytkany nos.
Migdał jest na tzw granicy, więc dostaliśmy leki (jakieś kropelki do nosa i syrop) i po miesiącu do kontroli. Jeśli po lekach migdał się nie obkurczy, czeka nas usunięcie.