reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Tosia a może Ty masz dodatkowo coś z kręgosłupem?To teraz niemal choroba społeczna...też mam problemy i czasami jest okropnie :-(
Karolcia u mnie też wiosennie się zrobiło,a co za tym idzie,momentalnie zawaliło mi zatoki a Iza ma katarek...Ale przyszło to i pójdzie :tak: Tobie też zdrówka życzę.

reklama
Tosia a może Ty masz dodatkowo coś z kręgosłupem?To teraz niemal choroba społeczna...też mam problemy i czasami jest okropnie :-(

Wiesz co kiedy brałam ten antybiotyk na boreliozę to czułam się super i nic mi tak nie było także wydaje mi się, że jednak to od tego. Ehhh a do poradni zakaźnej na kwiecień terminy więc będę rozmawiała z lekarką czy mnie może wcześniej przyjąć.

a ja chciałam tylko powiedzieć że @ przyszła i zaczynamy 10 cykl starań, cholera ! ile jeszcze????????

martilla - głowa do góry! UDA SIĘ... Jak najczęściej się przytulaj z mężusiem, nie obliczaj cały czas dni płodnych, po przytulanku rób "świece" i... na milion procent fasolka się zjawi. ;-) Trzymam kciuki. Oby to już długo nie trwało bo ciężarówek tu brakuje.

Laski - któraś z Was nie chce być podwójną lub potrójną mamą ???

aha, moja @ też przyszła... fakt z kilkudniowym opóźnieniem ale jest :-)

Olka
ja już to przerobiłam wszystko o czym piszesz i dupa z tego, nie poddaję się chociaż coraz ciężej mi czekać na ten cud... dziś nie mam do niczego głowy, tak mnie brzuch napierdziela. A jutro pierwszy dzień do nowej pracy, ciekawe jak będzie...

hej laski ...nadroiłam mniej więcej czytanie:)
Witam nową mamusię :-)
Hannah gratulacje dla hani i super ze pokoik bedzie osobny:-)

A u mnie wróciłam od mamy,mój Wojtuś daje mi czadu jakiś marudny taki ciągle by na rekach siedział...szok
A ja w końcu zamiast tego mieszkania co mówiłam kupiliśmy większe dwa pokoje i kuchnia:-) fajnie ale pomyśleliśmy ze niewiele się dołoży i bedzie większe mieszkanko:-) cieszę sie bo Wojtuś będzie miał swój pokój:-)
ale najgorsze to jest to ze termin oddania nie bedzie w czerwcu tylko w lipcu masakra:-( wkurzyłam się na dziadów....
ale cóż...
Ja się jakos kijowo czuję boli mnie łeb jak nie wiem!!
I jestem po @ i się cieszę bo 8 dni to juz przegina choc tyle mniej więcej mam ale ile można:-)heh

Ilonka robiliście tzw "panel pediatryczny" tych testów? Cholera ogólnie to teraz zonk.Może jakieś atopowe zapalenie skóry?
Marcy nieważne,że mieszkanko będzie miesiąc później,ważne że już Wasze :tak:

reklama
Marcy gratuluje mieszkania, miesiac to chyba nie tak dlugo... a za to jaka bedzie radosc wielka jak sie wprowadzicie....
a u nas lipa... mala przeziebiona i marudzi , ciagle chce byc na recach, dodatkowo caly czas ma problemy z kupa i nic nie pomaga a moj kochany M ma to w dupie bo przeciez on byl 9 godzin w pracy i jest strasznie zmeczony... normalnie mam nerwa na caly swiat

Do góry