reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Olka
a niby czemu mam się z Ciebie śmiać? Myślisz,że ja od razu wiedziałam co to jest faza lutealna?:-) Otóż nie , nie wiedziałam :-) ale już wiem i chętnie się tą wiedzą podzielę heh faza lutealna są to dni po owulacji i właśnie najlepiej jak trwają właśnie 14-15 dni a potem następuje okres (a jeśli nie następuje to wiadomo co to jest;-) ) Tylko nie wiem co Ci poradzić co masz wpisać, bo bez mierzenia temperatury i obserwacji śluzu nie można określić kiedy owu była. Teraz muszę uciekać, ale będę po południu, jak masz jakieś pytania to wal śmiało ;-)

reklama
hej
dziewczyny potrzebuje przepisu na pierogi tzn glownie na farsz...otoz szukalam w necie ale gów...znalazlam...chodzi mi o farsz z mielonego miesa cos ala "pierogi meksykanskie"wiecie z sosem pomidorowym....tylko niewiem co jak polaczyc....
pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-);-)

oj agacjone takiego przepisu to ja nie znam:-) ale widze zachcianki masz super:-) mniam jak chcesz robic z samym mięsem czy jak z jakimi składnikami?? ja bym zrobiła tak jak każdy farsz podsmażyła bym cebulke te mięsko i nie wiem czy z grzybkami czy z czym innym:-) heh ja nie wiem ale zawsze sobie coś tam wymyślam i na ogół jest ok:-) pisz smiało tomoze coś sie nam uda sklecic:-)

O Wy jedne obżarciuchy wstrętne :-D Ja mam w żołądku właśnie zupę kalafiorową i wiecie co zrobiłam "Pomysł na" roladki z kurczaka i wyszedł super :-D mąż był zachwycony :-p

My już coraz lepiej :tak: jedynie mąż jak na mężczyznę przystało "umiera" na przeziębienie :-D:-D:-D

Widzę, że Dziunia pojawiła się znów na kaffe ;-)

lagajka
bardzo chetnie jesli bys mogla to spytaj....bede wdzieczna

a ja od jutra zaczynam prace...mąż na spółke z bratem moim ciotecznym maja sklep z pewnymi art. i dziewczyna co pracowala poszla na zwolnienie bo jest w ciąży...jakies powiklania ma...i stad ja ja bede zastepowac...ale sie ciesze...troche sie wyrwe:-D:-D
a kuba raz z jedna a raz z druga babcia.....:-)coprwada niedlugo bo praca 5godzin dziennie gorzej sobota i niedziela:zawstydzona/y:

Tośka
taak jak facet ma katar to już normalnie kataklizm !Gorzej jak z dzieckiem :-)

Agacjone
przecież Ty masz co drugi weekend szkołę , to co wtedy ze sklepem ?
I nie ważne,że tylko 5 godzin! Ważne ,ze się z domu wyrwiesz!

marilla
a wtedy bedzie druga dziewczyna....ja jeden weekend ona drugi weekend....;-)

a ja przed chwila skonczylam cwiczyc....znalazlam ciekawy program na zrzucenie brzuszka..i powiem wam ze drugi dzien cwicze i masakra tak miesnie bola ze szok....jak ktos ma ochote to zapraszam do cwiczen...wpiszcie w google 'a6w' i same sobie zobaqczcie....:-):cool:

Agacjone
mam tą tabelkę wydrukowaną i wisi sobie już ładnych pare miesięcy na tablicy nad biurkiem i powiem Ci ,że jakoś mnie do niej nie ciągnie hehe za to siedzę i żrę czekolade z orzechami mmmm niebo w gębie :-)
ale gratuluję zapału do ćwiczeń ;-)

reklama
Witam:) Mój mały królewicz spi więc mam chwilke dla ciebie . Wyobraźcie sobie że dzisiaj spał 3 godziny na dworze. Mój tata z nim spacerował a ten sobie smacznie spał:)

Agacjone ja kiedyś ćwiczyłam a6w. Maskrycznie ciężkie są te ćwiczenia. Na poczatku było ok . Najgorzej jest óźniej jak jest więcej powtórzeń. Wtedy to dopiero masakra. Ale niestety trzeba je robic bardzo dokładnie zeby dały efekty.

Do góry