reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Izkab wiesz co jest najgorsze?Jak idę sobie przez miasto,a ze szkół wysypuje się stado małoletnich,wysolarowanych blachar i częstują się takimi opowieściami przy papierosku ALe i tak chyba nic nie przebije opowieści ze środków komunikacji miejskiej...tam to sięmożna dowiedzieć.

reklama
Izkab wiesz co jest najgorsze?Jak idę sobie przez miasto,a ze szkół wysypuje się stado małoletnich,wysolarowanych blachar i częstują się takimi opowieściami przy papierosku ALe i tak chyba nic nie przebije opowieści ze środków komunikacji miejskiej...tam to sięmożna dowiedzieć.

O tak, dokładnie :-(
Ale fajne ma przyjaciółeczki ta dziewczynka ... "Ty to nagrywasz...nie nie nagrywam" i mych na you tube. Masakra. Aż się boję tego jak będą wyglądały szkoły w przyszłości :-(

Dziś dzień drugi remontu :-D skrobanie ścian i kłucie kafelek na podłodze ... a ja do biblioteki zasuwam, bo muszę w tym tyg.chociaż rozdział napisać.
Mąż w drodze także nad ranem powinni być, a na 11:00 idzie do pracy więc się nie będziemy znów widzieć cały dzień.

http://xtosia.wrzuta.pl/film/1z0g4FBeeh4/hania_w_pianie
http://xtosia.wrzuta.pl/film/5yaOfHc4ALE/zimowa_hania

Ojj.... Andzia, niestety masz rację :-( ja na szczęście mieszkam przy stosunkowo niedużym mieście i może jestem naiwna, ale u nas jeszcze nie jest to aż tak nasilone... ale w dużych miastach to jest koszmar... w mojej szkole (pracuję w technikum) też młodzież jest fajna, ale może to wynika z tego, ze mamy dużo młodzieży ze wsi i to raczej biednej....

xTosia - to czeka cie niezły bałagan dzisiaj :sorry2: życzę weny przy pisaniu pracy - ojjj jak dobrze, że ja to mam dawno za sobą ;-):-p

muszę uciekać, bo maluda już woła :-D miłego dzionka

Izkab poza dużym miastem jest trochę inaczej,kulturalniej.Ale jak mijam te szkoły w mieście to jest co jest :baffled:
Mnie osobiście zjawisko "dzisiejszych młodych ludzi" przeraża trochę.Aż strach pomyśleć co będzie dalej:shocked2:

szok normalnie z tymi dzieciakami w tych szkołach itd.... masakra ten filmik az mnie to przeraża co z tych dziewczyn wyrośnie....::szok::

xTosia Haneczka jest przesłodka kurcze kiedy mój Maluszek kochany cos powie:-) hhehe
a co do łazienki to "odpukałam"heheh:-*

hej dziewczyny !
normalnie nie mogę z tego filmiku, jestem w szoku !

a co do tego leku który mam brać na wspomaganie owu to Femara, nie znam nie słyszałam, ale może skuteczne;-) a co do monitoringu mam iść jak nie będzie ciąży teraz, kosztuje sporo ale chyba nie ważne ile razy przyjdę na podglądanie, w każdym razie to prywatny gabinet więc mogłam się spodziewać, że tanio nie jest...

:-DHalo lasencje:-D

Martilla
3 mam kciuki

Tamten filmik nas zszokował ... ten niech nas rozbawi :-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HWNGOa5mdD4&feature=PlayList&p=E692B0BB982F884D&playnext=1&playnext_from=PL&index=46"]YouTube- Mistrz pierwszego planu[/ame]

Ostatnia edycja:
Hahaha, dobre :-D:-D jakbym moją niuńkę widziala ;-)
mój mąż wrócił z Londynu z katarem ... mam nadzieję, że jakiegos grypska nam nie przywlókł :szok:

reklama
Ehhh a ja zaczynam porannie od wyżalania się :-( Już zdążyłam się z mężem pokłócić przez tel. Jeszcze go nie ma w domu i są dopiero pod Cieszynem. Zadzwonił od kolegi, bo jego tel.rozładowany. Mówię mu, że w takim razie zobaczymy się dopiero po południu skoro przyjadą tak późno to pewnie od razu pojadą na zdjęcia. Za chwile oddzwonił i mówi, że przyjedzie na chwile do domu, bo załatwili zdjęcia na późniejszą godz. no to mu mówię, żeby lepiej jechali od razu,a wcześniej był po południu w domu. No i się zaczęło, że jestem niewdzięczna, bo on przyjedzie na chwile do domu się ze mną zobaczyć. Więc go pytam czy w takim razie mam się czuć zaszczycona 5 minutami w porównaniu z tygodniem i się tak wkurzyłam jak nie wiem co :-:)-:)-( Ja chyba umrę laski ... już nie mam siły :-(

Do góry