reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej !
ja już po wizycie! no wiec na razie nic w temacie czy jest fasolka czy nie, nie wiem ,ale gin mówiła że widzi ślad po owulacji wiec może cos z tego będzie. jak nie to przepisała mi lek na stymulację owulacji , więc wtedy bedzie większa szansa no i będzie mnie namawiać na monitoring cyklu, a jak sie nie uda jeszcze jakiś czas to będziemy sprawdzać drożność jajowodów, obym zaciążyła do tego czasu ehehe

reklama
Martilla a jaki lek ci przepisała gin. na stymulacje owulacji?? Ja przez ponad rok brałam duphaston, cosstilbegyt i metformaks. I też miałam monitorowany cykl przed inseminacją. Ale nam ten zabieg sie nie udał niestety.Ale 3miesiące po zabiegu udało się nam bez pomocy lekarza:)

Martilla
3 mam kciuki za fasolkę. Będzie dobrze kochana :***

Dzień pierwszy remontu zakończony, a oto wyniki :)

xTosia idzie remoncik do przodu :-) A jak Hania?Pisałaś wczoraj że pokasłuje.
Martilla jesteś teraz fasolkową zagadką ;-)Trzymam kciuki :tak:

Dziewczyny,wybaczcie,ale muszę to wkleić.
Normalnie porażka :baffled:
[video=youtube;gRjIXtTHTqI]http://www.youtube.com/watch?v=gRjIXtTHTqI&feature=popular[/video]

reklama
Andzia - masakra :szok: moja Paula jest chyba niedużo młodsza :szok:

xTosia - ładnie remoncik idzie , uwielbiam takie półeczki podświetlane :-D jak skończysz pokaż efekt ;-) a Hania jest słoooodka :-D

Martilla - a ja myślalam, że ty cały czas masz monitoring cyklu :sorry2: chyba dobrze, że zmieniłaś lekarkę ;-)

idę spać, bo padam z nóg :zawstydzona/y: jutro w końcu mój mąż przyjeżdża, więc troszkę odetchnę :-p miłej nocki

Do góry