reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
iza
nie ma sprawy , jak mi się rozmnoży moja łobuzica to z przyjemnością oddam Ci szczeniaczka:-)
Martilla, nawet nie wiesz jak bym chciała...3 lata temu musiałam uśpić moją kochaną spanielkę,bo zachorowała na raka :-( strasznie to przeżyłam i myślałam, że już nigdy nie będę miala psa, ale strasznie mi pusto w domu bez merdającego ogonka.... niestety w międzyczasie okazało się, że moja Paula ma straszne uczulenie na sierść i możemy mieć jedynie yorka :-(ehhhh...życie...

izka
weź sprawdz czy na pudle też ma uczulenie, bo jak nie to wiesz możesz na mnie liczyć;-)

a w ogóle co taka cisza jak makiem zasiał ? pisać baby jedne!!!:-)

a to moja bestia jak miała 2 miesiące:-D

Załączniki

• a1.jpg
    a1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 37
  • bestia.jpg
    bestia.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
I my z Hanią dołączamy się do życzonek :tak:

A ja mam dziś jeden dzień wolnego i do rana siedzę w garach. Miałam okna myć, ale już nie mam siły, ani w sumie czasu na to, bo za jakieś 2h idziemy z Hanią na spacerek :blink:
Mąż na kursie prawka "A", a Hanka szaleje z moim tatą i już zaczyna wydziwiać. Sama nie wie w co się chce bawić i łazi i beczy.
Wieczorem dzidziuś zostaje z Hanią, a ja idę sobie z koleżanką na kawkę :-D Mąż niestety znów w ten weekend pracuje, co prawda w mieście na m-cu, ale i tak nie będzie go do nocy :-(

Ilonka
Od nas też buziaki i najlepsze życzenia dla Filipka :tak: wow... poważny wiek taki roczek :-D

Martilla - słodziak z tej Twojej bestii :-D

xTosia
pewnie idz na kawke, odpocznij chciaż z godzinke od domku i baw się dobrze!

izka
i jak tu nie chcieć takiego słodziaka:-D Tyle ,ze jak jest mała to strasznie broi :-D gorzej niż z dzieckiem hehe

Witam,
w imieniu Filipka dziekuje za zyczenia:))
no i mamy newsa od wczoraj chodzimy!!!! wczoraj byllo czeste łapanie zajączka, dziś jest lepiej:))
mamy tuptusia i przetuptalismy roczek:))
lece piec placki bo jutro wyprawiamy imprezke dla poznańskiej rodzinki a 5.09 dla mojej:)

reklama
Do góry