reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Ja chętnie wrócę do fryzury sprzed ciąży, czyli króciutkich włosów. Problem w tym, że mam zaufanie tylko do jednej fryzjerki, a ona mieszka 100 km ode mnie :-(teraz przy małej ciężko mi się do niej wybrać...farbować się jeszcze troszkę boję, bo dopiero co powoli przestają mi wlosy wypadać :zawstydzona/y: wyglądam jak osioł ...buuuu....i mam pełno siwych włosów :sad:

mi też strasznie wypadają od farbowania, ale juz z czarnego wychodzę na brąz więc z czasem wrócę do naturalnego koloru i już się nie będę bawić w malowanie bo wyłysieje...

witajcie po latach:p
hannah aleś wyszczuplała...szok. niezła dieta:) co do nowego kolorku to bardzo fajny...zawsze to cos innego:))
martilla- jak staranka???? czekam z niecierpliwoscia na dwie kreseczki.
ewelka- towja Wiki rosnie w oczach:) juz 9miesiecy jak ten czas leci...pamietam jak wczoraj, jak bylam Cie odwiedzic w szpitalu. szok szok szok.

co do farbowania to ja se pasemka jasne zrobilam. jeszcze wlosow nie obcielam bo wiem ze bede zalowac...takze kucyk i heya:p
a my w sobote wyprawiamy roczek tylko tort i kawa, dla rodzinki od strony meza, 5 wrzesnia robie u moich rodzicow dla mojej rodzinki, a te dwie imprezy to dlatego ze mówiac delikatnie pogryzłam sie z tesciami. w ogole jak zawsze pisalam ze sa super tak teraz mowie z czystym sumieniem ze sa świnie, chamy, obłudni ludzie, fałszywi itp. masakra
źle sie czuje mieszkajac tak blisko ich i widzac ich niemal codziennie. mysle nad wyprowadzka w inne miasto.
z moim ostatnio z tego powodu(kłótni) sprzeczki i problemy, mam wrazenie ze mnie nie rozumie i trzyma strone rodzinki. to boli

to tyle narazie napisze jutro.papap

Oj z tymi włosami to koszmar, jak zafarbowalam na braz wypadały na początku, potem ok, teraz jak wróciłam do swojego koloru ( z mała pomoca farby, po sciągnięciu koloru) to był koszmar, Teraz juz nei wypadają, ale są takie sztywne, fryzjer mówił, że do końca roku wróca do normy:no:

Ja tak na chwilke, z oddechem bo Misiek z Zuzią spią,,,,mamy teraz tak jedna noc przespana, jedna co 3-4h pobudka (nawet nie płacze ale tak jęczy, wierci się, a że mamy nianie to słychac wszystko :angry:), wracam do moich pierków, trzeba coś zarobić w tym miesiącu samemu :rofl2:

ilonka
no rosnie...tez pamietam jak mnie odwiedzilas w szpitalu...a co do ciuszkow co mi dalas to mala prawie wszystkie wynosila zostalo pare sztuk jak bedzie wieksza :-)

Ilonka, niestety czasamiz rodzinką najlepiej na zdjęciu....my mamy ciut inaczej, za płotem moja rodzina, ale oni są spoko (rodzice czynni zawodowo) według mojego męza. Ja mam teściów ok, ale nie widuje z nimi często :tak: i może dlatego. Jedna rada "olać" łatwo powiedzieć, gorzej wykonac :sorry2:

mi tez wlosy wypadaly po ciazy przez 2 miesiace chyba i to niedawno
buuuu.... a mi wypadają od czterech miesięcy i nie mogą przestać :-( fakt, że w ciąży przybyło mi bardzo dużo włosów - nigdy nie miałam tak gęstych, ale mam wrażenie że wypadło mi już dwa razy więcej...

reklama
ilonka
ja też z niecierpliwością czekam na dwie krechy na teście ale coś im się nie spieszy na razie, a teściami się nie martw, olej i sami do Ciebie przyjdą zobaczysz.
Faktycznie czas szybko leci , ja pamiętam jak Ty rodzić jechałaś matko święta a to już rok prawie..

Do góry