Dzisiaj 28 dc. Jutro kończę Duphaston i mam zrobić betę, ale dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test w domu. Oczywiście negatywny... Gdyby ciąża była to powinien już wyjść pozytywny? Od 1,5 tygodnia bolą mnie jajniki i plecy, dlatego myslalam że może się udało, ale jak zawsze rozczarowanie
reklama
Dzisiaj 28 dc. Jutro kończę Duphaston i mam zrobić betę, ale dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test w domu. Oczywiście negatywny... Gdyby ciąża była to powinien już wyjść pozytywny? Od 1,5 tygodnia bolą mnie jajniki i plecy, dlatego myslalam że może się udało, ale jak zawsze rozczarowanie
Poczekaj na betę i nie stresuj się póki co
niektórym testy dopiero w dzień @ wychodząDzisiaj 28 dc. Jutro kończę Duphaston i mam zrobić betę, ale dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test w domu. Oczywiście negatywny... Gdyby ciąża była to powinien już wyjść pozytywny? Od 1,5 tygodnia bolą mnie jajniki i plecy, dlatego myslalam że może się udało, ale jak zawsze rozczarowanie
niektórym testy dopiero w dzień @ wychodzą
Nie wiem. Może to jakaś nadzieja.
Boje się, że te bóle jajników to przez torbiel, która mam, a moja lekarka każe mi zaraz brać nowe opakowanie Clo i przyjść dopiero w 14 dc na monitoring. A co jak torbiel mi jeszcze bardziej urośnie? Już zaczynam wariować.
jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Niektorym nawet dopiero pare dni po.
niektórym testy dopiero w dzień @ wychodzą
jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
A masz mozliwosc dostania sie do innego ginekologa? Moze warto to skonsultowac z inna osoba, zawsze moze podpowiedziec jakies inne rozwiazania problemu.
Nie wiem. Może to jakaś nadzieja.
Boje się, że te bóle jajników to przez torbiel, która mam, a moja lekarka każe mi zaraz brać nowe opakowanie Clo i przyjść dopiero w 14 dc na monitoring. A co jak torbiel mi jeszcze bardziej urośnie? Już zaczynam wariować.
A torbiel wykryła ci w tym cyklu? One bardzo często wchłaniają się po @Nie wiem. Może to jakaś nadzieja.
A torbiel wykryła ci w tym cyklu? One bardzo często wchłaniają się po @
Tak, w tym. 2 pęcherzyki pękły a z jednego zrobiła się torbiel.
reklama
A masz mozliwosc dostania sie do innego ginekologa? Moze warto to skonsultowac z inna osoba, zawsze moze podpowiedziec jakies inne rozwiazania problemu.
Myślałam właśnie czy nie iść do kogoś innego, ale tak naprawdę chodze do tej babki dopiero dwa miesiące. Polecił mi ją mój poprzedni lekarz, bo ona leczy w klinice niepłodności.