Może to dobre znakiDziewczyny, dzis moj 18 dc. Strasznie bola mnie piersi, sutki sa wrazliwe. Mam wrazenie ze ciagnie mnie az spod pach i przechodzi na srodek klatki piersiowej. Po wczorajszym przytulankach jajniki naparzaly przez okolo godzine.
Podbrzusze jakby troche opuchniete i troche cmi jak na okres..
Zastanawia mnie, czy cos takiego moze sie tez dziac po castagnusie i kwasie foliowym. Wczesniej, jak mialam jeszcze owulacje, czegos takiego nie odczuwalam.
Jestem mega rozdrazniona, pracuje w biurze tlumaczen i mam ochote krzyczec na kazdego klienta :/
reklama
jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Bardzo bym chciala. Tylko boje sie znowu tego rozczarowania jak zobacze biel na tescie...
Może to dobre znaki
młoda1994
Wiesz co ja bym to zaliczyła do pozytywu ale mogę się mylić. Jak możesz powtórz następnego dnia i Zobaczysz czy kreska testowa będzie ciemniejsza.Mój owulacyjny w 12 dc przy cyklach 25 dniowych
Co myślicie ? Obie takie byle jakie
jeszczebedziepieknie
Niby maja taki sam odcien, ale dokladnie, jakies byle jakie dla mnie. Ja ogolnie mam problem z testami owu. Niby mi wychodza, ale cos mi zawsze w nich nie pasuje :/
Mój owulacyjny w 12 dc przy cyklach 25 dniowych
Słabo widać. Chyba pozytyw tak czy siak działaj w temacie przez najbliższe dniMój owulacyjny w 12 dc przy cyklach 25 dniowych
Niby maja taki sam odcien, ale dokladnie, jakies byle jakie dla mnie. Ja ogolnie mam problem z testami owu. Niby mi wychodza, ale cos mi zawsze w nich nie pasuje :/
Jutro sprawdzę z ciekawości a wieczorem mam wizytę i usg wiec zobaczymy co tam
Słabo widać. Chyba pozytyw tak czy siak działaj w temacie przez najbliższe dni
U mnie to przytulanie jest codziennie bez względu na owulacje i dlatego tak się dziwie ze od lutego nic nam nie wychodziło
to jutro wszystko się wyjaśni u mnie lekarz kazał co dwa dni bo niby wtedy są silniejsze ale nam się i tak nie udało dlatego w tym cyklu przed owu codziennie serduszkowaliśmyJutro sprawdzę z ciekawości a wieczorem mam wizytę i usg wiec zobaczymy co tam
reklama
Mi tez tak mówią lekarze. Ale mnie się zdaje ze mogę coś przegapićto jutro wszystko się wyjaśni u mnie lekarz kazał co dwa dni bo niby wtedy są silniejsze ale nam się i tak nie udało dlatego w tym cyklu przed owu codziennie serduszkowaliśmy