Paulaa28
Fanka BB :)
To tak jak u mniedopiero 1 cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mniedopiero 1 cykl
U mnie wyszło , ze miałam wysoka prolaktyne norma do 500 a miałam ponad 1000.... i prolaktyna hamowała owulacje. Teraz spadła do 250 po kuracji dostinexem ale cykle jeszcze trochę rozwalone dlatego wdrożyłem stymulację owulacji.U mnie jest ten problem, że bez stymulacji to owulacji nie miałam 6 miesięcy. Pęcherzyk rósł, ale do max 13 mm. A z reguły bylo kilka takich około 1 cm. Jakas przyczyba tego jest tylko na razie w badaniach wszystko ok było, fsh, lh, progesteron, tsh, ft4
Bromergon tez biorę juz dlugo, prolaktyna spadła, a byla taka lekko podwyzszona 550 chyba. To w owulacji nie pomogłoU mnie wyszło , ze miałam wysoka prolaktyne norma do 500 a miałam ponad 1000.... i prolaktyna hamowała owulacje. Teraz spadła do 250 po kuracji dostinexem ale cykle jeszcze trochę rozwalone dlatego wdrożyłem stymulację owulacji.
Ja przy clo nie mam płodnego śluzu.czesc
czy macie śluz płodny tak, że tylko np w dzień owulacji go widzicie? teoretycznie jutro mam mieć owulacje lub w sb - tak wynikało z usg ale nie mam żadnego śluzu przezroczystego ani rozciągającego się, tylko takie uczucie wilgoci w pochwie, jakby mi się coś lało. A jajnik prawy tam gdzie pęcherzyk mnie boli, kłuje.
Ja miałam ale możesz wspomóc się olejkiem z wiesiołka jest w tabletkach i dużo pomaga.Ja przy clo nie mam płodnego śluzu.