reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
U mnie jest ten problem, że bez stymulacji to owulacji nie miałam 6 miesięcy. Pęcherzyk rósł, ale do max 13 mm. A z reguły bylo kilka takich około 1 cm. Jakas przyczyna tego jest tylko na razie w badaniach wszystko ok było, fsh, lh, progesteron, tsh, ft4

Ostatnia edycja:
U mnie jest ten problem, że bez stymulacji to owulacji nie miałam 6 miesięcy. Pęcherzyk rósł, ale do max 13 mm. A z reguły bylo kilka takich około 1 cm. Jakas przyczyba tego jest tylko na razie w badaniach wszystko ok było, fsh, lh, progesteron, tsh, ft4
U mnie wyszło , ze miałam wysoka prolaktyne norma do 500 a miałam ponad 1000.... i prolaktyna hamowała owulacje. Teraz spadła do 250 po kuracji dostinexem ale cykle jeszcze trochę rozwalone dlatego wdrożyłem stymulację owulacji.

U mnie wyszło , ze miałam wysoka prolaktyne norma do 500 a miałam ponad 1000.... i prolaktyna hamowała owulacje. Teraz spadła do 250 po kuracji dostinexem ale cykle jeszcze trochę rozwalone dlatego wdrożyłem stymulację owulacji.
Bromergon tez biorę juz dlugo, prolaktyna spadła, a byla taka lekko podwyzszona 550 chyba. To w owulacji nie pomogło

czesc
czy macie śluz płodny tak, że tylko np w dzień owulacji go widzicie? teoretycznie jutro mam mieć owulacje lub w sb - tak wynikało z usg ale nie mam żadnego śluzu przezroczystego ani rozciągającego się, tylko takie uczucie wilgoci w pochwie, jakby mi się coś lało. A jajnik prawy tam gdzie pęcherzyk mnie boli, kłuje.

czesc
czy macie śluz płodny tak, że tylko np w dzień owulacji go widzicie? teoretycznie jutro mam mieć owulacje lub w sb - tak wynikało z usg ale nie mam żadnego śluzu przezroczystego ani rozciągającego się, tylko takie uczucie wilgoci w pochwie, jakby mi się coś lało. A jajnik prawy tam gdzie pęcherzyk mnie boli, kłuje.
Ja przy clo nie mam płodnego śluzu.

reklama
Ale jego się zażywa od jakiś konkretnych dni? Dzisiaj byłam na monitoringu 17 dc i pęcherzyk 22x17 endometrium 10.6. Gin powiedziała ze dzisiaj jutro powinien pęknąć

Do góry