Czyli teraz tylko być dobrej myśli. Może akurat się uda. Trzymam mocno kciuki :-) ja wizyta dopiero 8 października.Ja właśnie po kontroli. Z 1 pęcherzyka zrobiło się nie wielkie ciałko krwotoczne a z 2 zrobiło się ciałko żółte. W końcu doszło do owulacji. Dostałam Duphaston 2x1. I czekamy. Jeśli wystąpi miesiączka mam się kontaktować z lekarzem i ustalimy co dalej.
reklama
Na ile dni dostałas duphaston?Ja właśnie po kontroli. Z 1 pęcherzyka zrobiło się nie wielkie ciałko krwotoczne a z 2 zrobiło się ciałko żółte. W końcu doszło do owulacji. Dostałam Duphaston 2x1. I czekamy. Jeśli wystąpi miesiączka mam się kontaktować z lekarzem i ustalimy co dalej.
edytab933
Zaciekawiona BB
Tak jak ostatnio więc aż skończę opakowanie 2po 1 tab to jest na 10 dni. Nic lekarz nie mówił tylko że dawka jak ostatnio. Zauważyłam że od 2 dni mam tzw. nocne poty, budzę się w nocy z gorąca. Nie chce się na nic nastawiać bo boję się rozczarowania. Dostałam zastrzyk Ovitrelle w piątek o 12 i współżyliśmy tego samego dnia i w dniu następnym. Lekarz powiedział że albo jest po owu albo w trakcie. I trzeba czekaćNa ile dni dostałas duphaston?
Mam pytanie ... biorę luteine od 14 dc. Dziś mam 23 dc. Sądziłam że po luteinie będę mieć piękną cerę a tu niespodziewanie pojawiają się krostki. Jestem zaskoczona .... Ktoś tak miał?
I doszła jeszcze wrażliwość skutków. To tak ma być?
Ja na duphastonie tez mam okropną cere, ale to tez moze czas przed okresem i dlatego tak się dziejeMam pytanie ... biorę luteine od 14 dc. Dziś mam 23 dc. Sądziłam że po luteinie będę mieć piękną cerę a tu niespodziewanie pojawiają się krostki. Jestem zaskoczona .... Ktoś tak miał?
Claudia2405
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale tez jestem na clostybergyt drugi cykl / narazie biorę po 1 tab/ dzisiaj 8 dzień cyklu. Od 5 dnia cyklu biorę CLO a w 6 dniu już czułam takie mocne kłucie w prawym jajniku i czasami w lewym ale rzadziej. Wy tez tak miałyście ?
Paulinaaa123
Początkująca w BB
Hej.Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale tez jestem na clostybergyt drugi cykl / narazie biorę po 1 tab/ dzisiaj 8 dzień cyklu. Od 5 dnia cyklu biorę CLO a w 6 dniu już czułam takie mocne kłucie w prawym jajniku i czasami w lewym ale rzadziej. Wy tez tak miałyście ?
U mnie w czasie brania tabletek nie bylo az tak zle, ale po 5ciu dniach brania to jajniki oba bolaly bardzo, nawet przy siadaniu bolalo mnie wszystko w srodku, przy stosunku. Dopiero przestalo 19stego dnia cyklu. Od tamtej pory zaczelam miec wrazliwe piersi i ten stan utrzymuje sie do dnia dzisiajszego(25dc)..
Zwykle kłucie jajników mam od okolo 10 dnia cyklu, a clo biore 3-7. Chociaż każdy cykl jest inny jeśli chodzi o rosnące pęcherzyki, torbiele i owu. Czasami czułam lewy jajnik, a pęcherzyk był w prawym. Monitoring to podstawa.Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale tez jestem na clostybergyt drugi cykl / narazie biorę po 1 tab/ dzisiaj 8 dzień cyklu. Od 5 dnia cyklu biorę CLO a w 6 dniu już czułam takie mocne kłucie w prawym jajniku i czasami w lewym ale rzadziej. Wy tez tak miałyście ?
reklama
Claudia2405
Zaciekawiona BB
Ja mam takie same objawy , tez jak siadam , czy nawet leżę. Jutro mam monitoring wiec zobaczymy czy coś ruszyło , bo w pierwszym cyklu nie miałam pęcherzyka i w poprzednich 3 przed braniem CLO tez nie. A kiedy masz planowana @?Hej.
U mnie w czasie brania tabletek nie bylo az tak zle, ale po 5ciu dniach brania to jajniki oba bolaly bardzo, nawet przy siadaniu bolalo mnie wszystko w srodku, przy stosunku. Dopiero przestalo 19stego dnia cyklu. Od tamtej pory zaczelam miec wrazliwe piersi i ten stan utrzymuje sie do dnia dzisiajszego(25dc)..