reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

O jak miło że o mnie pomyślałaś [emoji8] a dobrze. Skończony 27tc teraz leci 28. Tymcio rośnie. Wszystko w porządku. Ja też czuję się dobrze. A co u ciebie kochana?
Szczęście i do mnie się uśmiechnęło. Wkoncu fasolka się pojawila byłam u lekarza potwierdził ciążę. Obecnie teraz już odpoczywam. To dopiero początek musi pojawić się zarodek i serduszko bic. I najważniejsze aby nic złego się nie stało.
U widzę że szybko u ciebie ciąża leci.

reklama
Ooo[emoji7] super gratuluję kochana [emoji6] dzięki clo?? Życzę wam dużo zdrówka[emoji8][emoji8] noo zobaczysz sama początek jeszcze leci wolno ale potem to z górki... Zostały mi tylko 3 miesiące, nie wiem kiedy to zleciało...
Szczęście i do mnie się uśmiechnęło. Wkoncu fasolka się pojawila byłam u lekarza potwierdził ciążę. Obecnie teraz już odpoczywam. To dopiero początek musi pojawić się zarodek i serduszko bic. I najważniejsze aby nic złego się nie stało.
U widzę że szybko u ciebie ciąża leci.

Ooo[emoji7] super gratuluję kochana [emoji6] dzięki clo?? Życzę wam dużo zdrówka[emoji8][emoji8] noo zobaczysz sama początek jeszcze leci wolno ale potem to z górki... Zostały mi tylko 3 miesiące, nie wiem kiedy to zleciało...
Tak z pomocą clo przy drugim cyklu się udało.
To już bliżej niż dalej. Na kiedy masz termin ?

21 grudzień :) dokładnie. Super tak się cieszę że się wam udało[emoji6][emoji106][emoji106]
Teraz najważniejsze aby przetrwać pierwszy trymestr i będzie już dobrze.
Chciałam się zapytać dostałaś od razu heparynę ? Bo na obecną chwilę kazał mi brać acard, prenatal uno i duphaston. Nad heparyną powiedział że na razie wstrzymamy kazał mi zrobić badanie
P/c. p. kardiolipinie w kl. IgG i IgM

Ja badalam sobie białko s i białko c bo mam stwierdzona mutacje mthfr. Miałam za niskie więc od 6tc już zaczęłam brać i cały czas biorę tak samo acard. Brałam też luteine do 20tc.
Dokladnie tak jak mówisz a zobaczysz jak ci zleci :) a na kiedy wtedy masz termin? Bo to gdzieś 5tc tak?
Teraz najważniejsze aby przetrwać pierwszy trymestr i będzie już dobrze.
Chciałam się zapytać dostałaś od razu heparynę ? Bo na obecną chwilę kazał mi brać acard, prenatal uno i duphaston. Nad heparyną powiedział że na razie wstrzymamy kazał mi zrobić badanie
P/c. p. kardiolipinie w kl. IgG i IgM

Ja badalam sobie białko s i białko c bo mam stwierdzona mutacje mthfr. Miałam za niskie więc od 6tc już zaczęłam brać i cały czas biorę tak samo acard. Brałam też luteine do 20tc.
Dokladnie tak jak mówisz a zobaczysz jak ci zleci :) a na kiedy wtedy masz termin? Bo to gdzieś 5tc tak?
Pęcherzyki jest bo byłam potwierdzić ciążę. Mam kolejną wizytę 8 października wiec już zarodek powinien być. Co do terminu z moich obliczeń koniec maja początek czerwca. Wszystko lekarz mi wyliczyć jak pojawi się serduszko.
A ciężko jest powiedzieć który tydzień ponieważ licząc od końca ostatniej miesiączki to dokładnie byłby 5 tydzień bo miałam 15 sierpnia ostatnia ale zastrzyk dostałam 30 sierpnia. I dzień wcześniej przyjechał mąż. Więc wydaje mi się że będzie ok 4 tygodnia dopiero.

To trzymam kciuki za was [emoji8][emoji8] daj znać jak bedziesz po wizycie :)
Pęcherzyki jest bo byłam potwierdzić ciążę. Mam kolejną wizytę 8 października wiec już zarodek powinien być. Co do terminu z moich obliczeń koniec maja początek czerwca. Wszystko lekarz mi wyliczyć jak pojawi się serduszko.
A ciężko jest powiedzieć który tydzień ponieważ licząc od końca ostatniej miesiączki to dokładnie byłby 5 tydzień bo miałam 15 sierpnia ostatnia ale zastrzyk dostałam 30 sierpnia. I dzień wcześniej przyjechał mąż. Więc wydaje mi się że będzie ok 4 tygodnia dopiero.

reklama
Ja właśnie po kontroli. Z 1 pęcherzyka zrobiło się nie wielkie ciałko krwotoczne a z 2 zrobiło się ciałko żółte. W końcu doszło do owulacji. Dostałam Duphaston 2x1. I czekamy. Jeśli wystąpi miesiączka mam się kontaktować z lekarzem i ustalimy co dalej.

Do góry