A udało Ci się?? W którym cyklu ?Spokojnie na pewno jeszcze urośnie. U mnie w 3 cyklu owilacje mialam dopiero 20d.c, tak wolno sobie rósł. 11mm jest obiecujące
reklama
Niestety nie udało się. Teraz mam 4 cykl, ale 1 z Ovitrelle i tez pozno pęcherzyk urósl. U mnie chyba jest jednak problem z pękaniem.A udało Ci się?? W którym cyklu ?
U mnie właśnie w 2 cyklu w 11 dniu miałam już 1 pęcherzyk 14 mm. I ładnie urósł i było widać ze pęknie i pękł sam w 16 dniu cyklu. Ale niestety nic. Tego nie wyszło.. dlatego się zastanawiam jak będzie w tym cyklu skoro jest trochę mniejszy...Niestety nie udało się. Teraz mam 4 cykl, ale 1 z Ovitrelle i tez pozno pęcherzyk urósl. U mnie chyba jest jednak problem z pękaniem.
Powinny wszystkie pęknąć. Bez obaw będzie dobrze daj znać po wizycie jak będziesz :-)Ja dzisiaj po usg. W lewym jajniku 2 pęcherzyki. 1 ma 28mm a 2 ma 25mm. Endometrium szału nie ma 7mm.....Dostałam Ovitrelle. W poniedzialek do kontroli. Czy możliwe jest że oby dwa pęcherzyki pękną czy raczej jeden?
@Lusia125 kochana co tam u ciebie słychać? Jak maleństwo rośnie?
A czy miałyście tak ze przez Np dwa cykle bolały Was jajniki non stop od brania clo a nagle w kolejnym już nie ma tego bólu ? Nie boli nic na początku ? Może być tak ze jak nie bolą to nic się nie dzieje/ nie rosną ? Ja mam tak w 3 cyklu i się zastanawiam bo mnie nic nie kłuje a przeważnie czułam jajniki - dawały o sobie znać .
Na początku cyklu raczej nie mam dolegliwości bólowych, jakoś mniej więcej w połowie zaczyna się. Może będzie późna owulacja i dlatego na razie bólu nie ma. Nie zamarwiaj się na zapasA czy miałyście tak ze przez Np dwa cykle bolały Was jajniki non stop od brania clo a nagle w kolejnym już nie ma tego bólu ? Nie boli nic na początku ? Może być tak ze jak nie bolą to nic się nie dzieje/ nie rosną ? Ja mam tak w 3 cyklu i się zastanawiam bo mnie nic nie kłuje a przeważnie czułam jajniki - dawały o sobie znać .
30 d.c, 12 dni po Ovitrelle, prawdopodobnie 10 dni po owu.... nie wytrzymałam zrobiłam test.... oczywiście zgodnie z przeczuciami negatywny. Pozostało czekanie na @. Postanowiłam zakończyć moją przygodę z clo, nie zdecyduje się na 5 cykl, gdyby to miało pomóc to chyba by zaskoczyło. Musze pogadać z moim gin, że potrzebuje przerwy przynajmniej do końca roku. Może to nie jest mój czas.
Wszystkim Wam życzę powodzenia i upragnionych 2 kreseczek
Kotmonika87
Fanka BB :)
Anna 10 dni po owu może być wcześnie na test , mi lekarz kazał testować po 14 dniach od owu. A najlepiej 3 dni po @
30 d.c, 12 dni po Ovitrelle, prawdopodobnie 10 dni po owu.... nie wytrzymałam zrobiłam test.... oczywiście zgodnie z przeczuciami negatywny. Pozostało czekanie na @. Postanowiłam zakończyć moją przygodę z clo, nie zdecyduje się na 5 cykl, gdyby to miało pomóc to chyba by zaskoczyło. Musze pogadać z moim gin, że potrzebuje przerwy przynajmniej do końca roku. Może to nie jest mój czas.
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
O jak miło że o mnie pomyślałaś [emoji8] a dobrze. Skończony 27tc teraz leci 28. Tymcio rośnie. Wszystko w porządku. Ja też czuję się dobrze. A co u ciebie kochana?
Powinny wszystkie pęknąć. Bez obaw będzie dobrze daj znać po wizycie jak będziesz :-)
@Lusia125 kochana co tam u ciebie słychać? Jak maleństwo rośnie?