Claudia2405
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki, daj znać jak zrobiszI ja chyba w piątek zrobię test. To będzie 27 dc. Cykle mam 25-28 dniowe.
Przewiduję negatywny - za bardzo mnie wysypalo z karostkami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, daj znać jak zrobiszI ja chyba w piątek zrobię test. To będzie 27 dc. Cykle mam 25-28 dniowe.
Przewiduję negatywny - za bardzo mnie wysypalo z karostkami.
Pomylilsm się !! W sobotę mam 27 dc. To dopiero w sobotę rano zrobię. Pod warunkiem że będzie wysoka temperaturaTrzymam kciuki, daj znać jak zrobisz
Ja tej nocy przebudzilam sie strasznie goraco mi bylo, ale to tak ze doslownie mokra bylam.. nieraz tak miewalam przed @, takze cos sie dzieje w moim organizmiePomylilsm się !! W sobotę mam 27 dc. To dopiero w sobotę rano zrobię. Pod warunkiem że będzie wysoka temperatura
I chyba do piątku włącznie będę brać luteine bo teoretycznie powinnam do czwartku.
A Ovitrelle miałaś też w 1 cyklu?@Claudia2405 @Paulinaaa123 mialyscie tylko stymulowany cykl clo? Czy jeszcze dodatkowo był zastrzyk z ovitrelle ?
Trzymam kciuki mi się udało przy drugim cyklu z clo i zastrzykiem ovitrelle.
Tak w pierwszym jak i drugim cyklu.A Ovitrelle miałaś też w 1 cyklu?
Ja mam tylko CLO. Pocieszające jest to , że Ci się udało przy drugim cykluja mam dzisiaj monitoring, mam nadzieje ze wogole będzie pęcherzyk.@Claudia2405 @Paulinaaa123 mialyscie tylko stymulowany cykl clo? Czy jeszcze dodatkowo był zastrzyk z ovitrelle ?
Trzymam kciuki mi się udało przy drugim cyklu z clo i zastrzykiem ovitrelle.
Powiem że przy clo już drugi raz mi się udało. W tamtym roku też w tym samym okresie ale straciłam fasolkę.Ja mam tylko CLO. Pocieszające jest to , że Ci się udało przy drugim cykluja mam dzisiaj monitoring, mam nadzieje ze wogole będzie pęcherzyk.
Jesteś nadzieją, że jednak po clo się da. Tylko u mnie juz 4 cykle (1 z Ovitrelle) i powinno się po 3 miesiącach odstawić. Mój gin twierdzi, ze można do 6 miesięcy brać jeśli endo jest w miarę ok. Nie wiem co teraz zrobić, czy nie brac juz clo i zmienić lekarza, czy zaufać temu. Pewnie bez clo nie będę miała owulacji. Chciałabym po prostu odpuścić, nie liczyć tych dni i nie żyć od usg do usg tylko na clo to się nie da.Powiem że przy clo już drugi raz mi się udało. W tamtym roku też w tym samym okresie ale straciłam fasolkę.
Teraz mam obawy każde pójście do toalety boję się że pojawi się plamienie.
Daje wam nadzieję że przy clo da się zajść .