reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Zwykle kłucie jajników mam od okolo 10 dnia cyklu, a clo biore 3-7. Chociaż każdy cykl jest inny jeśli chodzi o rosnące pęcherzyki, torbiele i owu. Czasami czułam lewy jajnik, a pęcherzyk był w prawym. Monitoring to podstawa.
No właśnie jutro będę miała monitoring, wiec zobaczymy co i jak . Ale dzięki za odp.

reklama
I tak się cieszę dziewczyny , że coś czuje bo po pierwszym cyklu z clo nic. A i jeszcze @ ostatnia była dziwna bo miałam plamienie brązowe i później trochę krwi i zero objawów , jak zawsze w pierwszy dzień umierałam tutaj nic się nie działo ale podejrzewam ze to wpływ cło .

Cykle mam nieregularne, ale 28 dzien cyklu wypada na piatek. W sobote z rana planuje zrobic test.. Dwa dni temu, w niedziele kiedy sie obudzilam rano, poszlam do toalety siusiu, na papierze zostal sluz brazowy... pokazal sie jednorazowo tylko wtedy, co tez mi daje do myslenia, ale szczerze mowiac nie nastawiam sie. To dopiero 1szy cykl z CLO i niemonitorowany. Staramy sie juz od poltora roku o dziecko, wiec troche tych zawodow bylo.. wiec nawet w tym cyklu nie probuje robic testu wczesniej, choc korci mnie jak cholera :)
Ja mam takie same objawy , tez jak siadam , czy nawet leżę. Jutro mam monitoring wiec zobaczymy czy coś ruszyło , bo w pierwszym cyklu nie miałam pęcherzyka i w poprzednich 3 przed braniem CLO tez nie. A kiedy masz planowana @?

Cykle mam nieregularne, ale 28 dzien cyklu wypada na piatek. W sobote z rana planuje zrobic test.. Dwa dni temu, w niedziele kiedy sie obudzilam rano, poszlam do toalety siusiu, na papierze zostal sluz brazowy... pokazal sie jednorazowo tylko wtedy, co tez mi daje do myslenia, ale szczerze mowiac nie nastawiam sie. To dopiero 1szy cykl z CLO i niemonitorowany. Staramy sie juz od poltora roku o dziecko, wiec troche tych zawodow bylo.. wiec nawet w tym cyklu nie probuje robic testu wczesniej, choc korci mnie jak cholera :)
To ja trzymam mocno kciuki. Daj znać jak zrobisz test. Najważniejsze to podejść na luzie, ale sama wiem jak się bardzo chce to się cały czas myśli. Ja tez próbuje od ponad 1,5 roku i cały czas nic, mam nadzieje ze nadejdzie ten upragniony dzień .

To ja trzymam mocno kciuki. Daj znać jak zrobisz test. Najważniejsze to podejść na luzie, ale sama wiem jak się bardzo chce to się cały czas myśli. Ja tez próbuje od ponad 1,5 roku i cały czas nic, mam nadzieje ze nadejdzie ten upragniony dzień .
Dziekuje, teraz pozostalo mi tylko czekac. :) Nie wystepowal u mnie typowy sluz plodny, dlatego dodatkowo tez w ogole sie nie nastawiam.. Ty takze daj znac czego dowiedzialas sie na monitoringu :)

I ja chyba w piątek zrobię test. To będzie 27 dc. Cykle mam 25-28 dniowe.
Przewiduję negatywny - za bardzo mnie wysypalo z karostkami.

To takie nasze gdybanie.. nie chcemy kolejnego zawodu, ale z tylu glowy kraza rozne mysli :) mi dodatkowo daje do myslenia, ze zewsze przed okresem miewalam dosc specyficzne skurcze, po ktorych wiedzialam ze predzej czy pozniej dostane @. Nieraz z tymi skurczami meczylam sie okolo 2 tyg, bo tyle spoznial mi sie okres, ale wiedzialam ze to jest to i w koncu przybedzie. W tym cyklu do tej pory nic.. nieraz pobolewa mnie brzuch troche, ale zero moich specyficznych skurczy.. chyba ze dopiero sie pojawia.. moze to efekt CLO.. zobaczymy

reklama
To takie nasze gdybanie.. nie chcemy kolejnego zawodu, ale z tylu glowy kraza rozne mysli :) mi dodatkowo daje do myslenia, ze zewsze przed okresem miewalam dosc specyficzne skurcze, po ktorych wiedzialam ze predzej czy pozniej dostane @. Nieraz z tymi skurczami meczylam sie okolo 2 tyg, bo tyle spoznial mi sie okres, ale wiedzialam ze to jest to i w koncu przybedzie. W tym cyklu do tej pory nic.. nieraz pobolewa mnie brzuch troche, ale zero moich specyficznych skurczy.. chyba ze dopiero sie pojawia.. moze to efekt CLO.. zobaczymy
Może to być efekt po CLO bo ja zawsze tydzień przed @ mam tkliwości piersi , opuchliznę tzn nadmiar wody, a w pierwszy dzień bol brzucha. A po pierwszym cyklu nic totalnie żadnych objawów i okres jaki miałam to bardziej plamienie brązowe przez 4 dni.

Do góry