reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Choć nie ukrywam że korci mnie żeby jednak zapodać sobie ten zastrzyk, to czekanie i gdybanie czy się może jednak uda, jest najgorsze
Zobaczę co jutro powie, ponieważ mam kolejną wizytę

Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie

Dziwne to u mnie wszystko i aczyna mnie to bardzo denerwować.. dziś 31dc i jak wczoraj i przedwczoraj mnie pobolewal brzuch jak na @tylko trochę lżej tak dziś już nic. Czekam, żeby zacząć cykl z CLO a tu mam obawy że znów nie dostanę miesiączki i będę musiała mieć wywoływana...

Ja już po wizycie, pęcherzyk urósł do 23mm, także powinien niedługo pękać, tylko ja nie wytrzymałam i zrobiłam ten zastrzyk ovitrelle, mam nadzieję że nie była to głupota, ponieważ są też 2 inne pęcherzyki niewiele mniejsze

Dodam że nie chce ciąży bliźniaczej

Dziś miałam monitoring w 10 d.c, identycznie jak miesiąc temu w tym samym dniu cyklu na prawym jajniku pęcherzyk 17 mm, endometrium 6 mm. Dolegliwości bólowe po lewej stronie. (CLO 1 tabl od 2 do 5 d.c). Niestety lewy jajnik jak do tej pory ani razu nie zadziałał. Jutro kolejne usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk rośnie.
Trzymajcie kciuki żeby tylko efekt nie był taki jak miesiąc temu :(

Ja byłam wczoraj na wizycie. Na USG w lewym jajniku mam spory pęcherzyk. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że jestem przed @. Co o tym myślicie?

reklama
Ja byłam wczoraj na wizycie. Na USG w lewym jajniku mam spory pęcherzyk. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że jestem przed @. Co o tym myślicie?
Jeżeli dopiero jesteś przed owu ( bo tak zrozumialam) to do miesiączki jeszcze trochę brakuje. Chyba że owu się nie odbyła i pęcherzyk się wchłonie i @ przyjdzie z paro dniowym opóźnieniem.

Do góry