Nie wiem, czy doszło do owu, bo ten miesiąc miałam jeszcze bez clo. Wczoraj skończyłam brać duphaston i zawsze kilka dni po nim dostawałam @. Zastanawia mnie ten pęcherzyk w jajniku. Może przyjść owu i @ razem? Kiedyś czytałam, że tak też się zdarza.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Owu pod czas @ się zdarza ale przy bardzo krótkich cyklach 19-22dni. Przy trochę dłuższych może być zaraz po @ Ale faza pierwsza się zmienia jedynie faza druga ( lutealna) jest stała u każdej kobiety.Nie wiem, czy doszło do owu, bo ten miesiąc miałam jeszcze bez clo. Wczoraj skończyłam brać duphaston i zawsze kilka dni po nim dostawałam @. Zastanawia mnie ten pęcherzyk w jajniku. Może przyjść owu i @ razem? Kiedyś czytałam, że tak też się zdarza.
Loli05
Czesc.to moze ja tez sie dolacze.to juz moj 5 cykl z clo.mialam 3 cykle pol roku temu i po odstawieniu zaszlam w ciaze o ktora staralismy sie 2 lata,ale niestety serduszko przestali bic w 8 tyg.takie mam czasem mysli czy to clo jakis gorszych jajeczek nie produkuje...
W kazdym razie staram sie dalej,nie mam zadnej opieki lekarskiej bo mieszkam za granica,mam tylko leki.zazywam clo po dwie tabletki od 5 do 10dc.w tych dwoch cyklach mam skutki uboczne,nawet jakies problemy z oczami.nie wiem czy sprobuje jeszcze 3 cykl.w poniedzialek ide na usg do sonografki i zobaczymy jak to wyglada,mam tez zastrzyk perygryl ale to musze sama wyczaic kiedy zrobic.trzymam za nas kciuki
W kazdym razie staram sie dalej,nie mam zadnej opieki lekarskiej bo mieszkam za granica,mam tylko leki.zazywam clo po dwie tabletki od 5 do 10dc.w tych dwoch cyklach mam skutki uboczne,nawet jakies problemy z oczami.nie wiem czy sprobuje jeszcze 3 cykl.w poniedzialek ide na usg do sonografki i zobaczymy jak to wyglada,mam tez zastrzyk perygryl ale to musze sama wyczaic kiedy zrobic.trzymam za nas kciuki
młoda1994
Piękne krechy. Trzymam kciuki aby się udało.Dziewczyny test owulacyjny pozytywny pierwszy raz taki wyszedł , przytulanki w nocy były, czekamy na rezultat. Staram się nie nastawiać ale może clo coś pomoże i sie uda.
Zobacz załącznik 995193
Mam nadzieję że za minimum 14 dni wstawisz nam taki sam ale ciążowy. [emoji846]
Hej dzewczyneczki moje. Daaawno mnie tu nie bylo. Co slychac? Ktora zaszla a ktora testuje ja na dzis mam termin @. Piersi lekko pobolewaja. Cykl bez clo tak dla odpoczynku od 3 dni zapalenie drog moczowych i sie troche męczę. Jakoś nie czuje, zebym dzis miala ten okres dostac. Czyzby przez zapalenie? Jeszcze poczekamy
G
gosc19
Gość
U mnie ostatni cykl z clo.Hej dzewczyneczki moje. Daaawno mnie tu nie bylo. Co slychac? Ktora zaszla a ktora testuje [emoji14] ja na dzis mam termin @. Piersi lekko pobolewaja. Cykl bez clo tak dla odpoczynku od 3 dni zapalenie drog moczowych i sie troche męczę. Jakoś nie czuje, zebym dzis miala ten okres dostac. Czyzby przez zapalenie? Jeszcze poczekamy
Zmieniłam lekarza i zobaczymy co dalej
reklama