reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Nie wiem, czy doszło do owu, bo ten miesiąc miałam jeszcze bez clo. Wczoraj skończyłam brać duphaston i zawsze kilka dni po nim dostawałam @. Zastanawia mnie ten pęcherzyk w jajniku. Może przyjść owu i @ razem? Kiedyś czytałam, że tak też się zdarza.

reklama
Nie wiem, czy doszło do owu, bo ten miesiąc miałam jeszcze bez clo. Wczoraj skończyłam brać duphaston i zawsze kilka dni po nim dostawałam @. Zastanawia mnie ten pęcherzyk w jajniku. Może przyjść owu i @ razem? Kiedyś czytałam, że tak też się zdarza.
Owu pod czas @ się zdarza ale przy bardzo krótkich cyklach 19-22dni. Przy trochę dłuższych może być zaraz po @ Ale faza pierwsza się zmienia jedynie faza druga ( lutealna) jest stała u każdej kobiety.

Czesc.to moze ja tez sie dolacze.to juz moj 5 cykl z clo.mialam 3 cykle pol roku temu i po odstawieniu zaszlam w ciaze o ktora staralismy sie 2 lata,ale niestety serduszko przestali bic w 8 tyg.takie mam czasem mysli czy to clo jakis gorszych jajeczek nie produkuje...
W kazdym razie staram sie dalej,nie mam zadnej opieki lekarskiej bo mieszkam za granica,mam tylko leki.zazywam clo po dwie tabletki od 5 do 10dc.w tych dwoch cyklach mam skutki uboczne,nawet jakies problemy z oczami.nie wiem czy sprobuje jeszcze 3 cykl.w poniedzialek ide na usg do sonografki i zobaczymy jak to wyglada,mam tez zastrzyk perygryl ale to musze sama wyczaic kiedy zrobic.trzymam za nas kciuki:)

Dziewczyny test owulacyjny pozytywny pierwszy raz taki wyszedł , przytulanki w nocy były, czekamy na rezultat. Staram się nie nastawiać ale może clo coś pomoże i sie uda.
IMG_20190707_110236.jpg

Dziewczyny test owulacyjny pozytywny pierwszy raz taki wyszedł , przytulanki w nocy były, czekamy na rezultat. Staram się nie nastawiać ale może clo coś pomoże i sie uda.
Zobacz załącznik 995193
Piękne krechy. Trzymam kciuki aby się udało.

Mam nadzieję że za minimum 14 dni wstawisz nam taki sam ale ciążowy. [emoji846]

Hej dzewczyneczki moje. Daaawno mnie tu nie bylo. Co slychac? Ktora zaszla a ktora testuje :p ja na dzis mam termin @. Piersi lekko pobolewaja. Cykl bez clo tak dla odpoczynku :) od 3 dni zapalenie drog moczowych i sie troche męczę. Jakoś nie czuje, zebym dzis miala ten okres dostac. Czyzby przez zapalenie? Jeszcze poczekamy :)

Hej dzewczyneczki moje. Daaawno mnie tu nie bylo. Co slychac? Ktora zaszla a ktora testuje [emoji14] ja na dzis mam termin @. Piersi lekko pobolewaja. Cykl bez clo tak dla odpoczynku :) od 3 dni zapalenie drog moczowych i sie troche męczę. Jakoś nie czuje, zebym dzis miala ten okres dostac. Czyzby przez zapalenie? Jeszcze poczekamy :)
U mnie ostatni cykl z clo.
Zmieniłam lekarza i zobaczymy co dalej

Ja jestem po owu, teraz czekam do 17.07 na testowanie. Z objawów mam ból piersi i delikatne kłócia jajników, ale to zapewne skutek ovitrelle

reklama
Czy mialyście plamienie owulacyjne? U mnie dzisiaj 17 dzień cyklu, wczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywnie a dzisiaj wystąpiło plamienie. Nigdy tak nie mialam i trochę mnie to martwi.

Do góry