reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Dziś byłam na monitoringu, jestem w 10dc, pęcherzyk dominujący 19mm, lecz endometrium tylko 5.2mm i stąd pytanie czy nie jest za cienkie? Myślicie że jest szansa że będzie grubsze?

reklama
Dziś byłam na monitoringu, jestem w 10dc, pęcherzyk dominujący 19mm, lecz endometrium tylko 5.2mm i stąd pytanie czy nie jest za cienkie? Myślicie że jest szansa że będzie grubsze?
Z takiego endometrium też są ciążę i to zdrowe. Ja bym zaczęła próbować już od dzisiaj. Może akurat się uda.

Dziś mam pierwszy raz monitoring 9 dc dziś wzięłam ostatnią tabletkę CLO (biorę po 1 tabletce od 5 do 9 dc). Jest to mój 3 cykl z CLO i w poprzednich 2 czułam że coś się dzieje, że pracuje. W tym cyklu nic, zero objawów, nic nie boli, obawiam się że nic tam się nie zadzieje tym razem:(

reklama
Do góry