reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Z takiego endometrium też są ciążę i to zdrowe. Ja bym zaczęła próbować już od dzisiaj. Może akurat się uda.Dziś byłam na monitoringu, jestem w 10dc, pęcherzyk dominujący 19mm, lecz endometrium tylko 5.2mm i stąd pytanie czy nie jest za cienkie? Myślicie że jest szansa że będzie grubsze?
G
gosc19
Gość
Ja mam teraz brać 4 tabletki clo.
I pytanie czy mogę brać 2x2? [emoji848]
Lena3386
A nie masz informacji na recepcie? Przeważnie lekarz zapisuje 1x4 czy 2x2 A możesz zadzwonić do lekarza I dopytać?
Ja mam teraz brać 4 tabletki clo.
Lena3386
Dziś mam pierwszy raz monitoring 9 dc dziś wzięłam ostatnią tabletkę CLO (biorę po 1 tabletce od 5 do 9 dc). Jest to mój 3 cykl z CLO i w poprzednich 2 czułam że coś się dzieje, że pracuje. W tym cyklu nic, zero objawów, nic nie boli, obawiam się że nic tam się nie zadzieje tym razem
G
gosc19
Gość
A nie masz informacji na recepcie? Przeważnie lekarz zapisuje 1x4 czy 2x2 A możesz zadzwonić do lekarza I dopytać?
właśnie nie. powiedział że 1 tabletke 4 razy dziennie.
nie mam jak brac kazdej osobno dlatego sie zastanawiam, a wiem ze dziewczyny biorą na raz
Lena3386
A ja bym ,spytała chociaż lekarza rodzinnego. Pewnie będzie lepiej wiedział.
właśnie nie. powiedział że 1 tabletke 4 razy dziennie.
nie mam jak brac kazdej osobno dlatego sie zastanawiam, a wiem ze dziewczyny biorą na raz
G
gosc19
Gość
A ja bym ,spytała chociaż lekarza rodzinnego. Pewnie będzie lepiej wiedział.
poprawka. na kartce mam napisane 4 tabl dziennie przez 5 dni więc chyba bez różnicy
Lena3386
To masz az 20 tabletek wziac przez pięć dni? Sporo nie?
poprawka. na kartce mam napisane 4 tabl dziennie przez 5 dni więc chyba bez różnicy
reklama
G
gosc19
Gość
To masz az 20 tabletek wziac przez pięć dni? Sporo nie?
tak.
w poprzednim brałam 3.
tylko ja biore na uregulowanie miesiączki.
zmieniam lekarza, bo ten mi przepisuje ale nie powiedział dlaczego tych miesiączek nie mam ehh