reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Czy mialyście plamienie owulacyjne? U mnie dzisiaj 17 dzień cyklu, wczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywnie a dzisiaj wystąpiło plamienie. Nigdy tak nie mialam i trochę mnie to martwi.
Nie każda kobieta ma plemienia owulacyjne. I to nic złego. A masz możliwość iść do gin na dniach potwierdzić owu przez USG?

reklama
Czy mialyście plamienie owulacyjne? U mnie dzisiaj 17 dzień cyklu, wczoraj test owulacyjny wyszedł pozytywnie a dzisiaj wystąpiło plamienie. Nigdy tak nie mialam i trochę mnie to martwi.
Miałam raz, niewielka ilość podbarwionego śluzu w okresie okołoowulacyjnym. Chociaz akurat bez CLO

Ja miałam wpierwszej ciąży, choć nie wiem czy było to akurat owulacyjne. Lekko krwawiłam jakieś 3 dni po owu. Owu potwierdzona na monitoringu, miałam wtedy też zastrzyk ovitrelle

Ja jestem w 5 dniu po odstawieniu duphastonu. Piersi mnie bola już od jakiegoś tygodnia, jestem cała wysypana w wypryskach. Obstawiam, że jutro przyjdzie @, bo dziś zauważyłam śluz z domieszką krwi. I zacznę kolejny cykl z clo. Zobaczymy co z niego wyniknie.

Poszłam dziś na kolejny monitoring, 15 d.c, pęcherzyk nie pękł i ma już 25 mm- to samo co miesiąc temu. Czyli drugi cykl nieudany, chociaż miesiąc temu pęcherzyk w końcu pękł, ale widać jest za duży i nie uwalnia komórki jajowej. W ostatnim 3 podejściu mam zrobić zastrzyk z Ovirelle przy wielkości 19 mm (o ile urośnie jakiś). To będzie ostatnia szansa.
:( Mam ochotę się poddać i przestać robić sobie nadzieję

Ja ostatni cykl clo.

Nowy lekarz zlecił progesteron i prolaktyne z obciążeniem. Zobaczymy co dalej.

Do tego cyklu podchodzę bardziej na luzie.

Ja już chyba nie potrafie podejść na luzie, ciągle jest nadzieja i jednego dnia znika. Co jedną rzecz wyeliminuje to pojawia się kolejna przeszkoda. Przy jakiej wielkości pęcherzyków u Was dochodzi do owulacji?

No to zaczynamy następny cykl z clo. Dzisiaj kontrolne usg w 19 dniu cyklu czy doszło do owu no i nic z tego pęcherzyk 29mm.

reklama
Poszłam dziś na kolejny monitoring, 15 d.c, pęcherzyk nie pękł i ma już 25 mm- to samo co miesiąc temu. Czyli drugi cykl nieudany, chociaż miesiąc temu pęcherzyk w końcu pękł, ale widać jest za duży i nie uwalnia komórki jajowej. W ostatnim 3 podejściu mam zrobić zastrzyk z Ovirelle przy wielkości 19 mm (o ile urośnie jakiś). To będzie ostatnia szansa.
:( Mam ochotę się poddać i przestać robić sobie nadzieję
Nie mów że ostatnia szansa. Trzeba wierzyć że się uda [emoji8]

Do góry