reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Choć nie ukrywam że korci mnie żeby jednak zapodać sobie ten zastrzyk, to czekanie i gdybanie czy się może jednak uda, jest najgorsze
Zobaczę co jutro powie, ponieważ mam kolejną wizytę

Hej laski ja jeszcze w pracy ale dziś można wreszcie żyć bo temperatura na to pozwala :)
Dziś mam 19dc więc coraz dalej i w zasadzie od rana wodnisty śluz się skończył cały dzień sucho a teraz ciut takiego gęstego bialego i trochę pobolewanie w dole brzucha. Nie doszukuje się u mnie żadnych objawów bo to itak za wcześnie ale ja cały dzień na nogach jestem i zawsze było ok a dziś taki delikatny dyskomfort z powodu takich dziwnych odczuć bulowych.
Czy myślicie że to może być zagnieżdżanie jeśli owu była piątek/sobota max ??
Nie nastawiam się że się uda tym cyklem ale fajnie by było wreszcie

Dziwne to u mnie wszystko i aczyna mnie to bardzo denerwować.. dziś 31dc i jak wczoraj i przedwczoraj mnie pobolewal brzuch jak na @tylko trochę lżej tak dziś już nic. Czekam, żeby zacząć cykl z CLO a tu mam obawy że znów nie dostanę miesiączki i będę musiała mieć wywoływana...

Ja już po wizycie, pęcherzyk urósł do 23mm, także powinien niedługo pękać, tylko ja nie wytrzymałam i zrobiłam ten zastrzyk ovitrelle, mam nadzieję że nie była to głupota, ponieważ są też 2 inne pęcherzyki niewiele mniejsze

Dodam że nie chce ciąży bliźniaczej

Dziś miałam monitoring w 10 d.c, identycznie jak miesiąc temu w tym samym dniu cyklu na prawym jajniku pęcherzyk 17 mm, endometrium 6 mm. Dolegliwości bólowe po lewej stronie. (CLO 1 tabl od 2 do 5 d.c). Niestety lewy jajnik jak do tej pory ani razu nie zadziałał. Jutro kolejne usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk rośnie.
Trzymajcie kciuki żeby tylko efekt nie był taki jak miesiąc temu :(

Ja byłam wczoraj na wizycie. Na USG w lewym jajniku mam spory pęcherzyk. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że jestem przed @. Co o tym myślicie?

reklama
Ja byłam wczoraj na wizycie. Na USG w lewym jajniku mam spory pęcherzyk. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że jestem przed @. Co o tym myślicie?
Jeżeli dopiero jesteś przed owu ( bo tak zrozumialam) to do miesiączki jeszcze trochę brakuje. Chyba że owu się nie odbyła i pęcherzyk się wchłonie i @ przyjdzie z paro dniowym opóźnieniem.

Do góry