reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej:) dzięki dziewczyny:) napisałam do mojej Pani doktor. Zaleciła mi ponownie zastrzyk na pęknięcie. Ma mi zostawić receptę w aptece i dziś mam go zrobić. I w poniedziałek pojechać do niej na dyżur do szpitala i ona sama sprawdzi co tam się dzieje. Więc nadzieja wróciła. Nie pomyślałam,że słabe endometrium może być po clo. nie pomyślałam:)
No widzisz [emoji3] nie martw sie wszystko bd dobrze. A clo to takie psikusy robi takze na luzie

Ja już po wizycie.. niestety sama nie wiem co mam myśleć. Endo 6 mm.. jest dominujący pęcherzyki 13mm.. według lekarza owulacja powinna być jakoś w weekend, ale wczorajszy test pozytywny i nie wiem co się działo wczoraj.. Dziś podbrzusze- jajniki bolą zdecydowanie mniej niż wczoraj.. Lekarz podchodzi do mnie tak trochę sama nie wiem jak to nazwać.. lekcewarząco może nie, ale na luzie.. bo twierdzi, że skoro zaszłam w ciążę 2x to i trzeci zajdę.. :( Kazał mi totalnie wyluzować.. ehh
Dziwne, no moja lekarka tez miala takie podejscie... moze idz na kontrole do innego lekarza? Tak dla swietego spokoju. Moze inny popaczy i cos wiecej Ci powie. Pecherzyk 13 to jeszcze z tydz. Jak dla mnie do owulacji a bynajmniej z 5dni tak mysle. A endo nie martw sie wazne zeby w czasie owulacji bylo conajmniej 8

Bo nie mam PCOS , nie biorę i mam piękny pęcherzyk z moich wyników i rozmowy z lekarzem już wynikało że tego nie mam a usg tylko to potwierdziło. A clo bierze się zazwyczaj przy PCOS i problemach z owulacja...
To bardzk indywidualna sprawa co lekarz zaleci i komu. Cisze się ze nic Ci nie dolega i lekarz sie tak zaopiekował Tobą. Trzymam kciuki! [emoji4]

11dc dziś.. my mamy od dziś zacząć, ale zaczęliśmy już 3 dni temu seksy bez końca haha
Ja w tym cyklu mialam 2 maratony. Od 9dc do 13dc sexy a potem od 15dc do 20dc takze na spokojnie. Swoje trzeba "przerobic" mysle ze bedziemy razem testowac! [emoji4]

Wszystko byłoby ok gdyby nie wczorajszy pozytywny test owu.. a jest możliwość, że był inny pęcherzyk który pękł np wczoraj? Co myślicie?

Mam jeszcze jedno pytanko dziewczyny.. jakie macie doświadczenia z testami owu? Czy Clo może fałszować wynik? Ile dni wynik może być pozytywny? Dziś zrobiłam kolejny test..

Załączniki

• 15538734705987330438867525804581.jpg
    15538734705987330438867525804581.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 64
Wszystko byłoby ok gdyby nie wczorajszy pozytywny test owu.. a jest możliwość, że był inny pęcherzyk który pękł np wczoraj? Co myślicie?
A lekarz nic nie mowil ? Ze inny pęcherzyk jest? Mi lekarka mowila ze moze sie zdarzyc po clo ze beda 2 owulacje. I jak jest jakis bol to trxeba sie sexic. No ale w koncu ja zmieniłam i nie pyt. Teraz tego lekarza czy to prawda

A lekarz nic nie mowil ? Ze inny pęcherzyk jest? Mi lekarka mowila ze moze sie zdarzyc po clo ze beda 2 owulacje. I jak jest jakis bol to trxeba sie sexic. No ale w koncu ja zmieniłam i nie pyt. Teraz tego lekarza czy to prawda
Nie, nie mówił. A jak pęcherzyk był i pękł to i tak widać go na usg? Mam jeszcze jedno pytanko.. co myślisz o piciu alko podczas owu? Mam zamiar wybrać się z mężem do baru i wypiłabym jakiegoś drinka czy może lepiej nie? :)

reklama
Nie, nie mówił. A jak pęcherzyk był i pękł to i tak widać go na usg? Mam jeszcze jedno pytanko.. co myślisz o piciu alko podczas owu? Mam zamiar wybrać się z mężem do baru i wypiłabym jakiegoś drinka czy może lepiej nie? :)
Pytalam o to gina i pow ze alkohol nie ma wpływu. Dopiero po zagniezdzeniu nie wolno jiz %%% ale przed spokojnie mozna nawet brac leki. Np ibuprom. Takze ja tez na luzie [emoji1635]

Do góry