reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Kasia, a który u Ciebie dzień cyklu?Hej dziś miałam kolejne usg Endometrium 7,6 mm więc zmalało Prawni jajnik pęcherzyk 26 mm, w lewym pojawił się 16 mm....Jakoś straciłam nadzieję,że owulka jeszcze będzie
Robiłaś jakieś testy owulacyjne?
Amur
26mm czyli przed owulacja jestes! To to moze byc kwestia godzin lub kilku dni i bd owulacja dzialaj a nie zalamuj sie !Hej dziś miałam kolejne usg Endometrium 7,6 mm więc zmalało Prawni jajnik pęcherzyk 26 mm, w lewym pojawił się 16 mm....Jakoś straciłam nadzieję,że owulka jeszcze będzie
16 dc. wczoraj robiłam i wyszła lekka druga kreska.Kasia, a który u Ciebie dzień cyklu?
Robiłaś jakieś testy owulacyjne?
26mm czyli przed owulacja jestes! To to moze byc kwestia godzin lub kilku dni i bd owulacja dzialaj a nie zalamuj sie !
Tylko czemu to endometrium tak spadło? w sobotę idę na ostatnie usg i zobaczymy. teraz dwa dni będziemy się starać. I nie wiem czy pęcherzyk nie za duży już.
Amur
Mysle ze nic straconego! Kochajcie sie ale raz dziennie. Jak to moj lekarz powiedział zeby nie za duzo bo to dla plemnikow zle. Nie zdążą sie regenerowac. Mysle ze pecherzyk nie jest za duzy. Moze to jutro bd owulka? Ja mialam owu w 19dc16 dc. wczoraj robiłam i wyszła lekka druga kreska.
Tylko czemu to endometrium tak spadło? w sobotę idę na ostatnie usg i zobaczymy. teraz dwa dni będziemy się starać. I nie wiem czy pęcherzyk nie za duży już.
MamaZblizną
Też wydaje mi się, że możesz być jeszcze przed owulacją Clo potrafi płatać figle! Bez stresu, a zobaczysz, że będzie ok.
Ja sama idę na wizytę jutro i stresuje się co usłyszę, ale staram się być dobrej myśli!
Ja sama idę na wizytę jutro i stresuje się co usłyszę, ale staram się być dobrej myśli!
Lusia125
Tyle tu się dzieje ze juz nie nadążam... Ja dziś po wizycie w końcu trafił mi się specjalista. Nie mam PCOS nic na to nie wskazuje i jak się okazuje niepotrzebnie brałam clo... Mam wpisane kolejne badania w tym czystość pochwy może droznosc laparoskopowo mnie ominie bo jest inna metoda cis czy jakoś tak. Jestem dobrej myśli naprawdę taki wywiad jaki zebrał nikt ze mną nie zrobił. On mówi że wszystko może mieć wpływ nawet moja anemia... Mówi że dojdziemy do tego co jest grane. Nie wiem w sumie czy już tu będę jeszcze pisała bo już clo brać nie będę. Trzymam za wszystkie kciuki za te dwie kreski
PS dziś mam 13dc i piękny pęcherzyk i endometrium no i dużo śluzu... Nadzieja zawsze jest.
PS dziś mam 13dc i piękny pęcherzyk i endometrium no i dużo śluzu... Nadzieja zawsze jest.
MamaZblizną
A dlaczego niepotrzebnie brałaś Clo?Tyle tu się dzieje ze juz nie nadążam... Ja dziś po wizycie w końcu trafił mi się specjalista. Nie mam PCOS nic na to nie wskazuje i jak się okazuje niepotrzebnie brałam clo... Mam wpisane kolejne badania w tym czystość pochwy może droznosc laparoskopowo mnie ominie bo jest inna metoda cis czy jakoś tak. Jestem dobrej myśli naprawdę taki wywiad jaki zebrał nikt ze mną nie zrobił. On mówi że wszystko może mieć wpływ nawet moja anemia... Mówi że dojdziemy do tego co jest grane. Nie wiem w sumie czy już tu będę jeszcze pisała bo już clo brać nie będę. Trzymam za wszystkie kciuki za te dwie kreski
reklama