reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Bo nie mam PCOS , nie biorę i mam piękny pęcherzyk z moich wyników i rozmowy z lekarzem już wynikało że tego nie mam a usg tylko to potwierdziło. A clo bierze się zazwyczaj przy PCOS i problemach z owulacja...
Ja czytałam tyle pozytywnych historii z clo, że nie mogłam się powstrzymać, żeby lekarza zapytać i ku mojemu zdziwieniu powiedział, że to może być dobry pomysł.. zobaczymy co z tego wyniknie. A Ciebie widzę czeka trochę badań.. Całe szczęście trafiłaś na dobrego lekarza.. to najważniejsze.

reklama
Ja czytałam tyle pozytywnych historii z clo, że nie mogłam się powstrzymać, żeby lekarza zapytać i ku mojemu zdziwieniu powiedział, że to może być dobry pomysł.. zobaczymy co z tego wyniknie. A Ciebie widzę czeka trochę badań.. Całe szczęście trafiłaś na dobrego lekarza.. to najważniejsze.
Dokładnie to najważniejsze... Noo czesć już mam ale czeka mnie jeszcze trochę.. I mąż musi swoje powtórzyć bo te co ma robione i to w laboratorium w szpitalu są do niczego... Ale ogólnie z tego co ma teraz i to co widział na usg jest bardzo dobrze... Trzymam kciuki żeby wam clo pomogło. Ja właśnie po clo miałam aż 3 pęcherzyki takiej samej wielkości ale mimo to nic... Teraz trochę wyluzowalismy może to w głowie siedzi... Napisał mężowi co ma jeszcze jeść w razie czego żeby poprawić płodność mówi że nigdy nie zaszkodzi... I twierdzi że wpływ nawet może mieć to że mam niedowage, anemie i astmę... Nawet głupie zapalenie albo problemy z jelitami...

I jeszcze mówił że clo to bardzo silny lek i nie powinno się go brać po pierwsze bez monitoringu a po drugie na każde widzimisie lekarza jeżeli kobieta nie ma PCOS i normalna owulacje to nie powinna tego brać bo wiadomo na uwo pomoże a na np śluz itp zaszkodzi bo jest go wtedy mniej... Także ja niepotrzebnie się tym faszerowalam dobrze ze moim skutkiem ubocznym były tylko albo aż heh wypadające wlosy ale już minęło...

Hej:) dzięki dziewczyny:) napisałam do mojej Pani doktor. Zaleciła mi ponownie zastrzyk na pęknięcie. Ma mi zostawić receptę w aptece i dziś mam go zrobić. I w poniedziałek pojechać do niej na dyżur do szpitala i ona sama sprawdzi co tam się dzieje. Więc nadzieja wróciła. Nie pomyślałam,że słabe endometrium może być po clo. nie pomyślałam:)

Hej:) dzięki dziewczyny:) napisałam do mojej Pani doktor. Zaleciła mi ponownie zastrzyk na pęknięcie. Ma mi zostawić receptę w aptece i dziś mam go zrobić. I w poniedziałek pojechać do niej na dyżur do szpitala i ona sama sprawdzi co tam się dzieje. Więc nadzieja wróciła. Nie pomyślałam,że słabe endometrium może być po clo. nie pomyślałam:)

[emoji1364][emoji1364] oby się udało w tym cyklu!

U mnie spadek temperatury wiec jutro przyjdzie @ i za 6 dni zaczynamy cykl 21 z Clo i dupkiem

Ja już po wizycie.. niestety sama nie wiem co mam myśleć. Endo 6 mm.. jest dominujący pęcherzyki 13mm.. według lekarza owulacja powinna być jakoś w weekend, ale wczorajszy test pozytywny i nie wiem co się działo wczoraj.. Dziś podbrzusze- jajniki bolą zdecydowanie mniej niż wczoraj.. Lekarz podchodzi do mnie tak trochę sama nie wiem jak to nazwać.. lekcewarząco może nie, ale na luzie.. bo twierdzi, że skoro zaszłam w ciążę 2x to i trzeci zajdę.. :( Kazał mi totalnie wyluzować.. ehh

Ja już po wizycie.. niestety sama nie wiem co mam myśleć. Endo 6 mm.. jest dominujący pęcherzyki 13mm.. według lekarza owulacja powinna być jakoś w weekend, ale wczorajszy test pozytywny i nie wiem co się działo wczoraj.. Dziś podbrzusze- jajniki bolą zdecydowanie mniej niż wczoraj.. Lekarz podchodzi do mnie tak trochę sama nie wiem jak to nazwać.. lekcewarząco może nie, ale na luzie.. bo twierdzi, że skoro zaszłam w ciążę 2x to i trzeci zajdę.. :( Kazał mi totalnie wyluzować.. ehh
A który to dzień cyklu?

reklama
11dc dziś.. my mamy od dziś zacząć, ale zaczęliśmy już 3 dni temu seksy bez końca haha
Aha heh no tak... To jak długie masz cykle? Ja mam około 30 dniowe, wczoraj 13dc cyklu pęcherzyk 19mm i endometrium w sumie nie mówił ile mm ale idealne tak powiedział, więc owu pewnie sobota tak przypuszczam ale starania cały czas heh. A twoje jeszcze bd grubsze... Jak 11dc i masz cykle podobne do moich to myślę że po weekendzie bd owu... Bo pęcherzyki jeszcze urosna i endometrium będzie grubsze... Ale staracie się cały czas. Trzymam kicuki :)

Do góry