reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej hej :) można dołączyć? Trochę Was już od jakiegoś czasu podczytuje ;) ja właśnie mam 1dc i to będzie mój pierwszy cykl z clo.
W zeszłym roku w maju zaszłam w ciążę w 1 cyklu ale niestety straciłam ciążę w lipcu. Od września miałam wrócić do starań, ale wyszła mi duża torbiel i trzeba było blokować owu i za nia kolejna i skonczylo sie na tabsach anty do konca roku. Od stycznia mialam zaczac starania i w sumie zaczelam ale wyszedl mi rumień guzowaty i podejrzenie sarkoidozy i znowu musiałam odpuscic ze wzgledu na leczenie. Mialam przyjść po cos wspomagającego po 3cs a przyszlam po 4 ze względu na leczenie. Ufff niech już teraz będzie tylko dobrze.

Cześć Zuza, jasne zapraszamy. Jest nas mało tutaj ale fajnie ze dochodzą nowe dziewczyny. To będzie tez mój pierwszy cykl z clo, prawdopodobnie jutro 1dc :)

reklama
Hej hej :) można dołączyć? Trochę Was już od jakiegoś czasu podczytuje ;) ja właśnie mam 1dc i to będzie mój pierwszy cykl z clo.
W zeszłym roku w maju zaszłam w ciążę w 1 cyklu ale niestety straciłam ciążę w lipcu. Od września miałam wrócić do starań, ale wyszła mi duża torbiel i trzeba było blokować owu i za nia kolejna i skonczylo sie na tabsach anty do konca roku. Od stycznia mialam zaczac starania i w sumie zaczelam ale wyszedl mi rumień guzowaty i podejrzenie sarkoidozy i znowu musiałam odpuscic ze wzgledu na leczenie. Mialam przyjść po cos wspomagającego po 3cs a przyszlam po 4 ze względu na leczenie. Ufff niech już teraz będzie tylko dobrze.
Czesc! To teraz nic tylko zdrowka i samych sexow [emoji23]

Cześć Zuza, jasne zapraszamy. Jest nas mało tutaj ale fajnie ze dochodzą nowe dziewczyny. To będzie tez mój pierwszy cykl z clo, prawdopodobnie jutro 1dc :)
To razem zaczynamy :D
Czesc! To teraz nic tylko zdrowka i samych sexow [emoji23]
Dokładnie tak :D

Dziewczyny a w ogóle od jakiej dawki zaczynacie? Bo czytałam, że zaczyna się od tabletki dziennie. Ja mam dwie dziennie i tak z ciekawości pytam :).

To razem zaczynamy :DDokładnie tak :D

Dziewczyny a w ogóle od jakiej dawki zaczynacie? Bo czytałam, że zaczyna się od tabletki dziennie. Ja mam dwie dziennie i tak z ciekawości pytam :).
Zaczyna sie od 1/2 tab
Dziennie. Ja mam 1 tab dziennie ale to jest uzaleznione np poronienia czy byly, itp

Ja mam przepisane 1 tabletka dziennie od 5dc przez 5 dni, jak nie zaskoczy to w kolejnym miesiącu 2 tabletki dziennie. Dodatkowo duphaston od 16dc przez 10 dni

reklama
Ciekawe dlaczego mam aż dwie od razu. Ja biorę od 3dc do 7dc. W 11dc mam monitoring :)
Ja jezeli teraz dostane @ to bede brala 3 cykl clo 1x1 od 3-7dc. Ja biore wieczorem i najlepiej sie czulam a Ty o jakiej poze bierzesz? Duphaston tez biore wieczorem od 20dc do 25dc puerwszy raz to mam przepisane

Do góry