reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej:) dzięki dziewczyny:) napisałam do mojej Pani doktor. Zaleciła mi ponownie zastrzyk na pęknięcie. Ma mi zostawić receptę w aptece i dziś mam go zrobić. I w poniedziałek pojechać do niej na dyżur do szpitala i ona sama sprawdzi co tam się dzieje. Więc nadzieja wróciła. Nie pomyślałam,że słabe endometrium może być po clo. nie pomyślałam:)
No widzisz [emoji3] nie martw sie wszystko bd dobrze. A clo to takie psikusy robi takze na luzie

Ja już po wizycie.. niestety sama nie wiem co mam myśleć. Endo 6 mm.. jest dominujący pęcherzyki 13mm.. według lekarza owulacja powinna być jakoś w weekend, ale wczorajszy test pozytywny i nie wiem co się działo wczoraj.. Dziś podbrzusze- jajniki bolą zdecydowanie mniej niż wczoraj.. Lekarz podchodzi do mnie tak trochę sama nie wiem jak to nazwać.. lekcewarząco może nie, ale na luzie.. bo twierdzi, że skoro zaszłam w ciążę 2x to i trzeci zajdę.. :( Kazał mi totalnie wyluzować.. ehh
Dziwne, no moja lekarka tez miala takie podejscie... moze idz na kontrole do innego lekarza? Tak dla swietego spokoju. Moze inny popaczy i cos wiecej Ci powie. Pecherzyk 13 to jeszcze z tydz. Jak dla mnie do owulacji a bynajmniej z 5dni tak mysle. A endo nie martw sie wazne zeby w czasie owulacji bylo conajmniej 8

Bo nie mam PCOS , nie biorę i mam piękny pęcherzyk z moich wyników i rozmowy z lekarzem już wynikało że tego nie mam a usg tylko to potwierdziło. A clo bierze się zazwyczaj przy PCOS i problemach z owulacja...
To bardzk indywidualna sprawa co lekarz zaleci i komu. Cisze się ze nic Ci nie dolega i lekarz sie tak zaopiekował Tobą. Trzymam kciuki! [emoji4]

11dc dziś.. my mamy od dziś zacząć, ale zaczęliśmy już 3 dni temu seksy bez końca haha
Ja w tym cyklu mialam 2 maratony. Od 9dc do 13dc sexy a potem od 15dc do 20dc takze na spokojnie. Swoje trzeba "przerobic" mysle ze bedziemy razem testowac! [emoji4]

Wszystko byłoby ok gdyby nie wczorajszy pozytywny test owu.. a jest możliwość, że był inny pęcherzyk który pękł np wczoraj? Co myślicie?

Mam jeszcze jedno pytanko dziewczyny.. jakie macie doświadczenia z testami owu? Czy Clo może fałszować wynik? Ile dni wynik może być pozytywny? Dziś zrobiłam kolejny test..

Załączniki

• 15538734705987330438867525804581.jpg
    15538734705987330438867525804581.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 66
Wszystko byłoby ok gdyby nie wczorajszy pozytywny test owu.. a jest możliwość, że był inny pęcherzyk który pękł np wczoraj? Co myślicie?
A lekarz nic nie mowil ? Ze inny pęcherzyk jest? Mi lekarka mowila ze moze sie zdarzyc po clo ze beda 2 owulacje. I jak jest jakis bol to trxeba sie sexic. No ale w koncu ja zmieniłam i nie pyt. Teraz tego lekarza czy to prawda

A lekarz nic nie mowil ? Ze inny pęcherzyk jest? Mi lekarka mowila ze moze sie zdarzyc po clo ze beda 2 owulacje. I jak jest jakis bol to trxeba sie sexic. No ale w koncu ja zmieniłam i nie pyt. Teraz tego lekarza czy to prawda
Nie, nie mówił. A jak pęcherzyk był i pękł to i tak widać go na usg? Mam jeszcze jedno pytanko.. co myślisz o piciu alko podczas owu? Mam zamiar wybrać się z mężem do baru i wypiłabym jakiegoś drinka czy może lepiej nie? :)

reklama
Nie, nie mówił. A jak pęcherzyk był i pękł to i tak widać go na usg? Mam jeszcze jedno pytanko.. co myślisz o piciu alko podczas owu? Mam zamiar wybrać się z mężem do baru i wypiłabym jakiegoś drinka czy może lepiej nie? :)
Pytalam o to gina i pow ze alkohol nie ma wpływu. Dopiero po zagniezdzeniu nie wolno jiz %%% ale przed spokojnie mozna nawet brac leki. Np ibuprom. Takze ja tez na luzie [emoji1635]

Do góry