reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

zapominajka jutro dam znać, niezależnie od tego czy wieści będą dobre czy złe.

w sumie to przecież innej opcji nie ma jak dobre wiadomości ;-)

reklama
No Marta to moze sie uda i wszystko potoczy sie po Twojej mysli;-)najlepiej jakbys teraz odpoczywała sobie w spokojnym zaciszu domowym:tak:
Karo no to fajnie ze przeprowadzka idzie pełna parą:):tak:

Myszka fajny wykresik:-) trzymam kciuki

u mnie test wykonany i jedna krecha @ brak ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja że idzie.ja tez musze sie poddać przeglądowi podwozia :-D

czesc dziewczynki :-)

to widze, ze hurtowy rzut na ginkow bedzie w najblizszych dniach :-D

Marta hormonki robia swoje... to ze Ty nie chcesz jechac wcale nieoznacza, ze On tez ma siedziec w domu ;-) nie wiem czy uzylas tego argumentu :-) pozdrawiam i wez pod uwage, ze faceci znacznie wolniej mysla czasami ;-)

on nie pojedzie beze mnie a potem będzie miesiąc obrażony, co za ciężki przypadek. Jedyna nadzieja w jutrzejszej wizycie- może fotka jego nienarodzonego potomka go przekona, że dla nas to nie jest najlepszy pomysł.

Witam, witam:)
Myszko ja też trzymam kciuki, zaciskam je mocccno kibicuje Ci z całego serca. Tak się zastanawiam może i ja pomierzę tą temperaturę, ale wydaje mi się, że jeszcze @ nie było tzn było takie plamionko 2 dniowe, ale pewnie po przytulaniu.

MartaI jutro wielki dzień :) zobaczycie malutką kropeczkę to takie ekscytujące, pamiętam jak serducho mi biło... trzymam kciuki za dobrą decyzję twojego (dobra to taka aby żonka była zadowolona ;)) . Wiem, rozumiem mój mąż zapalony kibic przed telewizorkiem z piwkiem będzie siedział... Mieszkamy w Warszawce, ale nie ma to jak przed telewizorkiem meczyk obejrzeć...

Ja czuję się znacznie lepiej, całe to przeziębienie poszło w diabły, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam migrene, po weekendzie 2 zdane egzaminy, coraz bliżej do obrony ;) Ściskam Was kochane staraczki, mamusie aniołków, mamusie fasolek w brzuszku.

Kalinka
[*] 24.04.2012 (20t.c)...

Milek to bardzo dobrze, ze przeziebienie odeszlo no i migreny :-)) mialam raz w zyciu i wole miliony razy rodzic jak raz migrene...
gratulacje zdanych egzaminow :-)
Jesli @ sie nie pojawi po 8 tygodniach idz do doktorka, ale mysle, ze za tydzien powinna przyjsc do Ciebie ;-)
Mierzenie temperaturki calkiem mnie pochlonelo... i nadal ciekawi mnie co bedzie jutro :-D jak widac ja to nawet przy @-pie pomiaruje :-D

Mowilam, ze hurtowy rzut na ginkow mamy ;-)

Wiesz Myszko jeśli chodzi o brak @ jestem już do tego przyzwyczajona, przed ciążą zdarzyło się, że nawet 6 msc nie miałam @, tak z ciekawości kiedy zaczyna się mierzyć temp-przed @ czy po? . Dzieki za gratki ;) i miłego dnia Ci życzę.

Kalinka
[*] 24.04.2012 (20t.c)...

reklama
Hejka dziewczyny;) ja tylko wpadłam się przywitać;)
myszka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
marta-I jutro wielki dzień;)
karo super ze w pracy wszystko ok. przeprowadzki Ci zazdroszczę tez bym juz chciała na swoje...;););)
milek86 kciukasy także za obrone zaciśnięte bedzie git i 5 na dyplomie:-):-)
Lopop pewnie rower jest teraz ciągle w uzytku:-D
gatto 13 juz za tydzień ja idę jutro;)
danatuski, kochajaca mamo, kruszka where are you????
buziaki Laseczki;-)

Do góry