reklama
No Marta to moze sie uda i wszystko potoczy sie po Twojej mysli;-)najlepiej jakbys teraz odpoczywała sobie w spokojnym zaciszu domowym
Karo no to fajnie ze przeprowadzka idzie pełna parą
Myszka fajny wykresik:-) trzymam kciuki
u mnie test wykonany i jedna krecha @ brak ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja że idzie.ja tez musze sie poddać przeglądowi podwozia
Karo no to fajnie ze przeprowadzka idzie pełna parą
Myszka fajny wykresik:-) trzymam kciuki
u mnie test wykonany i jedna krecha @ brak ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja że idzie.ja tez musze sie poddać przeglądowi podwozia
myszka2829
Fanka BB :)
czesc dziewczynki :-)
to widze, ze hurtowy rzut na ginkow bedzie w najblizszych dniach
Marta hormonki robia swoje... to ze Ty nie chcesz jechac wcale nieoznacza, ze On tez ma siedziec w domu ;-) nie wiem czy uzylas tego argumentu :-) pozdrawiam i wez pod uwage, ze faceci znacznie wolniej mysla czasami ;-)
to widze, ze hurtowy rzut na ginkow bedzie w najblizszych dniach
Marta hormonki robia swoje... to ze Ty nie chcesz jechac wcale nieoznacza, ze On tez ma siedziec w domu ;-) nie wiem czy uzylas tego argumentu :-) pozdrawiam i wez pod uwage, ze faceci znacznie wolniej mysla czasami ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kochana muszą być dobre!!! Ja stąd widy pulsujący punkcik na usg!!!!!!!
Witam, witam
Myszko ja też trzymam kciuki, zaciskam je mocccno kibicuje Ci z całego serca. Tak się zastanawiam może i ja pomierzę tą temperaturę, ale wydaje mi się, że jeszcze @ nie było tzn było takie plamionko 2 dniowe, ale pewnie po przytulaniu.
MartaI jutro wielki dzień zobaczycie malutką kropeczkę to takie ekscytujące, pamiętam jak serducho mi biło... trzymam kciuki za dobrą decyzję twojego (dobra to taka aby żonka była zadowolona ) . Wiem, rozumiem mój mąż zapalony kibic przed telewizorkiem z piwkiem będzie siedział... Mieszkamy w Warszawce, ale nie ma to jak przed telewizorkiem meczyk obejrzeć...
Ja czuję się znacznie lepiej, całe to przeziębienie poszło w diabły, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam migrene, po weekendzie 2 zdane egzaminy, coraz bliżej do obrony Ściskam Was kochane staraczki, mamusie aniołków, mamusie fasolek w brzuszku.
Kalinka
[*] 24.04.2012 (20t.c)...
Myszko ja też trzymam kciuki, zaciskam je mocccno kibicuje Ci z całego serca. Tak się zastanawiam może i ja pomierzę tą temperaturę, ale wydaje mi się, że jeszcze @ nie było tzn było takie plamionko 2 dniowe, ale pewnie po przytulaniu.
MartaI jutro wielki dzień zobaczycie malutką kropeczkę to takie ekscytujące, pamiętam jak serducho mi biło... trzymam kciuki za dobrą decyzję twojego (dobra to taka aby żonka była zadowolona ) . Wiem, rozumiem mój mąż zapalony kibic przed telewizorkiem z piwkiem będzie siedział... Mieszkamy w Warszawce, ale nie ma to jak przed telewizorkiem meczyk obejrzeć...
Ja czuję się znacznie lepiej, całe to przeziębienie poszło w diabły, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam migrene, po weekendzie 2 zdane egzaminy, coraz bliżej do obrony Ściskam Was kochane staraczki, mamusie aniołków, mamusie fasolek w brzuszku.
Kalinka
myszka2829
Milek to bardzo dobrze, ze przeziebienie odeszlo no i migreny :-)) mialam raz w zyciu i wole miliony razy rodzic jak raz migrene...
gratulacje zdanych egzaminow :-)
Jesli @ sie nie pojawi po 8 tygodniach idz do doktorka, ale mysle, ze za tydzien powinna przyjsc do Ciebie ;-)
Mierzenie temperaturki calkiem mnie pochlonelo... i nadal ciekawi mnie co bedzie jutro jak widac ja to nawet przy @-pie pomiaruje
Mowilam, ze hurtowy rzut na ginkow mamy ;-)
gratulacje zdanych egzaminow :-)
Jesli @ sie nie pojawi po 8 tygodniach idz do doktorka, ale mysle, ze za tydzien powinna przyjsc do Ciebie ;-)
Mierzenie temperaturki calkiem mnie pochlonelo... i nadal ciekawi mnie co bedzie jutro jak widac ja to nawet przy @-pie pomiaruje
Mowilam, ze hurtowy rzut na ginkow mamy ;-)
Wiesz Myszko jeśli chodzi o brak @ jestem już do tego przyzwyczajona, przed ciążą zdarzyło się, że nawet 6 msc nie miałam @, tak z ciekawości kiedy zaczyna się mierzyć temp-przed @ czy po? . Dzieki za gratki i miłego dnia Ci życzę.
Kalinka
Kalinka
reklama
ewelka10
Hejka dziewczyny ja tylko wpadłam się przywitać
myszka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
marta-I jutro wielki dzień
karo super ze w pracy wszystko ok. przeprowadzki Ci zazdroszczę tez bym juz chciała na swoje...
milek86 kciukasy także za obrone zaciśnięte bedzie git i 5 na dyplomie:-):-)
Lopop pewnie rower jest teraz ciągle w uzytku
gatto 13 juz za tydzień ja idę jutro
danatuski, kochajaca mamo, kruszka where are you????
buziaki Laseczki;-)
myszka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
marta-I jutro wielki dzień
karo super ze w pracy wszystko ok. przeprowadzki Ci zazdroszczę tez bym juz chciała na swoje...
milek86 kciukasy także za obrone zaciśnięte bedzie git i 5 na dyplomie:-):-)
Lopop pewnie rower jest teraz ciągle w uzytku
gatto 13 juz za tydzień ja idę jutro
danatuski, kochajaca mamo, kruszka where are you????
buziaki Laseczki;-)