reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Myszka faktycznie z biurokracja to ciezko wygrac, ale da sie i to, jak sie czlowiek zaprze:tak:Trzymam kciuki, zeby tym razem sie udalo, kiedy testujesz???za tydzien???
Zaby juz pewnie swietuja hihihi:-D:-)

Marta ja potrafie zrozumiec ta goraczke piatkowej nocy. Obejrzenie meczu w strefie kibica wraz z innymi tworzy niepowtarzalna atmosfere...tylko, ze akurat tak wypadlo, ze ty jestes w ciazy i dla ciebie to na pewno bedzie zupelnie cos innego:-(Ale, moze nie bedzie tak zle:tak:

Witaj kaso, co u ciebie?

reklama
Gatto u mnie chyba @ nadchodzi no nawet nie chyba tylko na 1000%. Muszę nabyć testy owu i je przetestować. No i wybieram sie do pani dr która ma świetna opinie u mnie w miescie. Byc może czas na sprawdzenie żołnierzy mojego M. bo lekarz do którego chodzilam twierdził że jajnik zapadniety i owu była.Sama nie wiem licze na pomoc tej doktorki bo podobno pracuje tez w klinice leczenia niepłodności.ide po @ do niej.:tak:
A jak tam u Ciebie?

Gatto ja bym przeżyła to, pewnie nawet bym poczuła tego ducha i dała się pomalować w barwy narodowe gdyby nie siostrzyczka mojego męża. Tego chyba nie ogarnę :(

Hahaha Marta, az ta zle??? Jak sie bedzie stawiac to natrab jej wuwuzela:)

Kaso nowy ginek, nowa ciaza!!!! Tego ci zycze!!

U mnie? odpowiem spiewajaco: niiiiiiiiic cieeeeeeekawego:-)

juz po pracy i teraz DWA dni wolneeeeeeeego :cool2:
Gatto wiem, ze da sie wygrac z biurokracja :-D juz blizej niz dalej do konca tej gry :-D i jak by na to nie patrzec wygralam z nimi ;-)
Jutro wejde do mojego ginka, nie bylam z dobre 5 miesiecy... nich no tam zerknie co i jak, a noz widelec pojdziemy na ciazowe :-D. Na implantacje to chyba za wczesnie jeszcze, ale zobaczymy potestujemy sie w dniu @-piszona czyli za 10-11 dni.

Marta cisza, bo czekamy na wieści od ciebie:-D

A słuchanie wielkiego ucha szybko zaczęłaś!!! Do środy nie zostało dużo czasu, przeleci jak z bicza strzelił!

reklama
Do góry