reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Butterfly- witaj i tutaj :) rozgość się czekamy na wieści od Marty :)
Zapominajka- no ja też się bardzo bałam i mam obawy nadal,ale to już wpisane w nasze życie niestety , a robiłaś jakieś badania?

Tylko podstawowe, lekarz uznał, że nie ma potrzeby robić więcej, tym bardziej, że to było pierwsze poronienie.
Na razie tutaj sobie na BB mieszkam i utwierdzam się, że niedługo trzeba będzie mężusia zmusić do zaniechania pewnych działań:-D.

Butterfly a to twój pierwszy cykl po stracie?

reklama
Zapominajka- przypomnę się, pisałam kiedyś tu pod nickiem asaiczek18 tamte konto usunęłam i się reaktywowałam pod nowym nickiem ;-) Poroniłam 19 maja tego roku, to była wczesna ciąża okolice 3-4 tygodnia, szczerze mówiąc nie wiem jak to teraz będzie, 15 czerwca mam wizytę i czekam z niecierpliwością co powie lekarz, zapewne będą coś brała na regulację cyklu ponieważ mam PCO mam nieregularne miesiączki albo czasem ich brak! :wściekła/y::no: i na razie nie próbuję starań czekam na opinie na wizycie, u mnie najprawdopodobniej zawiniła tarczyca i będę musiała brać jakieś leki na jej wyregulowanie bo mam za wysoki wynik TSH:confused:

Kiedyś dawno temu tak.
A przyczyna poronienia to prawdopodobnie - w moim przypadku najróżniejsze wirusy, którymi byłam bombardowana przez te 3 miesiące ciąży. Od jelitówki małego, przez zapalenie gardła, oskrzeli męża itd. I jeszcze ospa.
Także się nazbierało. Najgorsze to to, że mając malucha w przedszkolu takich historii nie uniknę :-(

dziewczyny, ja już siedzę jak na szpilkach. ta noc bedzie ciężka. Jeszcze w domu jakiś problem z kompem mamy więc być może jutro z pracy dopiero napiszę. Ale nie martwcie się, dam znać.

Hej hej ja podczytuję, ale nie nadążam. Nie miałam okazji poznać nowych dziewczyn i tak właśnie sobie z boku stoję:-) Pozdrawiam Marte z Bydgoszczy, czasami tam jeździmy z mężem do rodziny,ależ to jest piekne miasto:-) Gdyby nie to, ze nie przepadam za pewna osoba z rodziny męża, u której sie zatrzymujemy to bywałabym tam znacznie częsciej.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla reszty

ja nie jestem rodowitą bydgoszczanką tylko taką nabytą :) a miasto mi się tak średnio podoba

Marta trzymam kciuki!!!! Będzie dobrze!!!

Ja mam jutro dzień pełen biegania, więc pewnie dopiero wieczorem tu dotrę do was.

Mnie to jutro nie będzie bo wyjeżdżam , a rano to mam rozmowę o pracę proszę o kciuki:)
Marta- doczytam pewnie dopiero w piątek jak ja wytrzymam :)

reklama
Do góry