reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

zapominajka jutro dam znać, niezależnie od tego czy wieści będą dobre czy złe.

w sumie to przecież innej opcji nie ma jak dobre wiadomości ;-)

reklama
No Marta to moze sie uda i wszystko potoczy sie po Twojej mysli;-)najlepiej jakbys teraz odpoczywała sobie w spokojnym zaciszu domowym:tak:
Karo no to fajnie ze przeprowadzka idzie pełna parą:):tak:

Myszka fajny wykresik:-) trzymam kciuki

u mnie test wykonany i jedna krecha @ brak ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja że idzie.ja tez musze sie poddać przeglądowi podwozia :-D

czesc dziewczynki :-)

to widze, ze hurtowy rzut na ginkow bedzie w najblizszych dniach :-D

Marta hormonki robia swoje... to ze Ty nie chcesz jechac wcale nieoznacza, ze On tez ma siedziec w domu ;-) nie wiem czy uzylas tego argumentu :-) pozdrawiam i wez pod uwage, ze faceci znacznie wolniej mysla czasami ;-)

on nie pojedzie beze mnie a potem będzie miesiąc obrażony, co za ciężki przypadek. Jedyna nadzieja w jutrzejszej wizycie- może fotka jego nienarodzonego potomka go przekona, że dla nas to nie jest najlepszy pomysł.

Witam, witam:)
Myszko ja też trzymam kciuki, zaciskam je mocccno kibicuje Ci z całego serca. Tak się zastanawiam może i ja pomierzę tą temperaturę, ale wydaje mi się, że jeszcze @ nie było tzn było takie plamionko 2 dniowe, ale pewnie po przytulaniu.

MartaI jutro wielki dzień :) zobaczycie malutką kropeczkę to takie ekscytujące, pamiętam jak serducho mi biło... trzymam kciuki za dobrą decyzję twojego (dobra to taka aby żonka była zadowolona ;)) . Wiem, rozumiem mój mąż zapalony kibic przed telewizorkiem z piwkiem będzie siedział... Mieszkamy w Warszawce, ale nie ma to jak przed telewizorkiem meczyk obejrzeć...

Ja czuję się znacznie lepiej, całe to przeziębienie poszło w diabły, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam migrene, po weekendzie 2 zdane egzaminy, coraz bliżej do obrony ;) Ściskam Was kochane staraczki, mamusie aniołków, mamusie fasolek w brzuszku.

Kalinka
[*] 24.04.2012 (20t.c)...

Milek to bardzo dobrze, ze przeziebienie odeszlo no i migreny :-)) mialam raz w zyciu i wole miliony razy rodzic jak raz migrene...
gratulacje zdanych egzaminow :-)
Jesli @ sie nie pojawi po 8 tygodniach idz do doktorka, ale mysle, ze za tydzien powinna przyjsc do Ciebie ;-)
Mierzenie temperaturki calkiem mnie pochlonelo... i nadal ciekawi mnie co bedzie jutro :-D jak widac ja to nawet przy @-pie pomiaruje :-D

Mowilam, ze hurtowy rzut na ginkow mamy ;-)

Wiesz Myszko jeśli chodzi o brak @ jestem już do tego przyzwyczajona, przed ciążą zdarzyło się, że nawet 6 msc nie miałam @, tak z ciekawości kiedy zaczyna się mierzyć temp-przed @ czy po? . Dzieki za gratki ;) i miłego dnia Ci życzę.

Kalinka
[*] 24.04.2012 (20t.c)...

reklama
Hejka dziewczyny;) ja tylko wpadłam się przywitać;)
myszka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
marta-I jutro wielki dzień;)
karo super ze w pracy wszystko ok. przeprowadzki Ci zazdroszczę tez bym juz chciała na swoje...;););)
milek86 kciukasy także za obrone zaciśnięte bedzie git i 5 na dyplomie:-):-)
Lopop pewnie rower jest teraz ciągle w uzytku:-D
gatto 13 juz za tydzień ja idę jutro;)
danatuski, kochajaca mamo, kruszka where are you????
buziaki Laseczki;-)

Do góry