reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

jest nadzieja- bo brat wczoraj był pod wpływem % i mieli się z nim dzisiaj umawiać ale nie odbiera ani nie oddzwania, znaczy że nas nie chce :tak:

reklama
jestem przerażona tymi zwierzeniami do wielkiego ucha, mam nadzieję że szybko przejdzie. Właśnie gadałam z koleżanką która jest na zwolnieniu. Miała problemy z plamieniami, usłyszałam że już jest w domku więc myślałam że ok a ona mi mówi, że już po zabiegu jest :-( straciła w 6-7 tygodniu.

hej dziewczynki,

jakos dzisiaj dobry humor mam.Od dzisiaj jestem w nowej filialy i praca wogole nie ta sama.Znowu praca sprawia mi przyjemnosc.Ale niechce sie jakos znowu jarac.Przeprowadzka sie pomalu zbliza,ale na nowym mieszkaniu juz duzo rzeczy gotowych.
Myszka trzymam kciuki:)

Hej, ja jeszcze godzinkę w pracy- to jest straszne, od dwóch godzin ziewam tak, że ciężko mi z klientami rozmawiać. Byle do środy a potem długi weekend. Warszawa małymi kroczkami się oduwa i odsuwa :)

Karo super, ze znow praca Cie cieszy :-) mowilam, ze musi byc kiedys lepiej ;-)

Marta moze jednak posiedzis w domku przed tv :-D a jak nie to pogadaj z mezem, ze to moze zagrazac ciazy... wiesz tlumy ludzi... czasami bywaja nieobliczalne... zwlaszcza jak nasi pilkarze cos by trafili ;-) (sorry ale nie wierze w nasz futboll) choc zgadzam sie z Gatto atmosfera na tego typu imprezach jest wyjatkowa i niepowtarzalna :-)

Gatto tak, tak podwozie trzeba przejrzec co jakis czas, wiec jutro wejde i jak sie uda to jutro a jak nie to na srode sobie zamowie wizyte... u nas znow dlugi weekend :-D

Marta to przykre, że tak wiele kobiet musi przez ten ból przechodzić.
Ja myślę, że nie ma sensu gdybać. Ważne, żeby twoja fasolinka miała się dobrze i zdrowo rosła pod sercem. Bardzo niecierpliwie czekam na wieści od gina!

reklama
cześć kobiety, wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry i zmykam. Z moim się pokłóciłam bo on nie rozumie dlaczego ja nie chcę jechać,wrrrrrrr!

Do góry