reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Milek ja tam mierze sie caly miesiac, ale dziewczyny mierza po @pie. Co do @ to po porodzie moze sie unormowac, wiele kobiet wlasnie po nie miewa wiecej bolesnosci czy zanikajacych @piszonow...oby i u Ciebie sie to wyregulowalo :-)

Ewelka ja tez ide jutro ;-) na przeglad :-D

Ciekawe jak tam nasza Ania i urlop :-) no i licze, ze wroca we troje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczyny;) ja tylko wpadłam się przywitać;)
myszka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&
marta-I jutro wielki dzień;)
karo super ze w pracy wszystko ok. przeprowadzki Ci zazdroszczę tez bym juz chciała na swoje...;););)
milek86 kciukasy także za obrone zaciśnięte bedzie git i 5 na dyplomie:-):-)
Lopop pewnie rower jest teraz ciągle w uzytku:-D
gatto 13 juz za tydzień ja idę jutro;)
danatuski, kochajaca mamo, kruszka where are you????
buziaki Laseczki;-)

Hej hej ja podczytuję, ale nie nadążam. Nie miałam okazji poznać nowych dziewczyn i tak właśnie sobie z boku stoję:-) Pozdrawiam Marte z Bydgoszczy, czasami tam jeździmy z mężem do rodziny,ależ to jest piekne miasto:-) Gdyby nie to, ze nie przepadam za pewna osoba z rodziny męża, u której sie zatrzymujemy to bywałabym tam znacznie częsciej.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla reszty

Kruszka jak tam nasza ciezarowka sie miewa ??
Co bedziesz stala z boku, wbijaj w sam srodek jestes uprzywilejowana jak wszystkie ciazowki ;-)

Kruszka ale mknie twoj suwaczek:happy2:

Myszka no nie, znowu dlugi weekend!! To tylko my tu charujemy bez zadnych swiat, a buuuuu:no:

Ewelinka pomylilam daty, ide 18go hehehhehe:happy2:

No wlasnie sie zastanawiam jak tam nasza Ani@k :happy2:Ciekawe czy zrobila juz testa czy czeka:confused:

Cześć dziewczyny ;-) postanowiłam dołączyć do Waszego forum- nie dawno straciłam fasolkę i z niecierpliwością czekam na zielone światełko zeby móc postarać się jeszcze raz

Butterfly- witaj i tutaj :) rozgość się czekamy na wieści od Marty :)
Zapominajka- no ja też się bardzo bałam i mam obawy nadal,ale to już wpisane w nasze życie niestety , a robiłaś jakieś badania?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry