reklama
Czesc dziewczyny. Czy jest tu ktos kto przyjmowal DOSTINEX? Jak po odstawieniu lekow.? Mam wrazenie ze u mnie wszystko sie pomieszalo. Leku nie biore okolo miesiaca. W zeszlym miesiacu @ slaba.. inna.. po tygodniu znowu krwawienie ale nie duze. A teraz w dniu spodziewanej miesiaczki 6dni opoznienia.. to drugi miesiac gdzie krwawie miedzy @ i jest jakas inna mniej obfita. Czy mozliwe ze po lekach ? Czy cos innego sie dzieje,moze ktos mial podobnie.
Cześć kochana ja tez porobiłam 4 miesiące temu i okres dostałam zaraz w następnym miesiącu ale był batdzo obfity i bardzo źle się czułam nigdy nie mialam tak ciężkiej miesiączki jak po poronieniu. Z tego co wiem to miesiaczka dopiero unormuje się po 3 miesiącach. Ostanio nawet miałam tylko 3 dni.czesc dziewczyny!! Ja tez niedlugo postaram sie dolaczyc do grona starajacych sie. Mam tylko jeden problem, poronilam dwa miesiace temu, od tego czasu mialam jedno skape krawienie 3 tyg po zabiegu a teraz nie moge dostac okresu. Moze wiecie jak to jest po zabiegu, kiedy organizm wraca do normy??? dziekuje za odpowiedz
G
guest-1703759458
Gość
Hej! Jestem po 2 poronieniach. W lutym poronienie samoistne w 7 tygodniu, we wrześniu poronienie zatrzymane między 7 a 8 tygodniem. Tarczyca - ok, trombofilia - wykluczona, kariotypy - ok. Badania nasienia - mogłyby być lepsze. Przy drugiej ciąży brałam duphaston - nie pomogło. Zastanawiam się:
- jakie jeszcze badania mogę wykonać?
- czy acard i heparyna faktycznie działają cuda?
- czy to mógł być "przypadek", że 2 razy z rzędu zarodek obumarł bez wyraźniej przyczyny?
Aksamitka28
Fanka BB :)
Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.Heeeej, jestem w zeszłym miesiącu doszło do poronienia biochemicznego. Odpuściłam,nie chciałam myśleć.. teraz za 3/4 dni mam dostać @...
Czy to możliwe że już może się coś świecić?
Tak sprawdzalam. Jutro pójdę na betę chyba...Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.
reklama
Byłam na becie - 40,2Test jest pozytywny. O ile po poronieniu biochemicznym sprawdzałaś poziom beta HCG i był równy zero to jak najbardziej wygląda na ciążę.
Progesteron 29