reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Ja do fizjo pewnie pójdę po połogu. Ale wystaje mi pępek, mowia że to oznaką właśnie przepuklinki. W poprzednich mi nie odstawał. Termin mam na 7-10 marca. Ciekawe kiedy się urodzi. Ja ledwo żyję, dzieci roznoszą chałupę, znów jestem chora.
To termin już coraz bliżej! A w którym szpitalu rodzisz we Wrocławiu?
Kurde to Cię znowu choroba wymęczy.. Zdrówka!

reklama
Cześć, jestem tutaj nowa. Mam synka 7m którego karmie piersią. Mam okres od lipca więc i może owu też występuje. Robiłam pierwszy raz owu w tym miesiącu niby pozytyw pokazywały 16dc ale czy faktycznie była tego nie wiem. Myslimy nad kolejnym bobo, ale jakoś nie wychodzi. Robiłam dzisiaj test, ale negatyw, na poniedzialek mam termin @. Gratuluję dziewczyną w tym poście którym się udało zajść podczas karmienia. W którym cyklu Wam się udało?

Cześć, jestem tutaj nowa. Mam synka 7m którego karmie piersią. Mam okres od lipca więc i może owu też występuje. Robiłam pierwszy raz owu w tym miesiącu niby pozytyw pokazywały 16dc ale czy faktycznie była tego nie wiem. Myslimy nad kolejnym bobo, ale jakoś nie wychodzi. Robiłam dzisiaj test, ale negatyw, na poniedzialek mam termin @. Gratuluję dziewczyną w tym poście którym się udało zajść podczas karmienia. W którym cyklu Wam się udało?
Hej, mi udało się zajść w 5cs, gdzie miał być to ostatni cykl, żeby na rok zaprzestać starań 😁testów owu nie robiłam, u nas po prostu seks codziennie lub co drugi dzień najczęściej przez większość cyklu..

Hej. Testów owu przy KP nie ma co robić, bo.moga wyjść zafałszowane. Ja jak malinowelove od razu po połogu jak dostałam już drugi okres ( pierwszy był 8 tyg po porodzie)zaczęłam brać ta sytuacja anty. Ale tylko miesiąc. Potem cykl stracony i na następny już była ciaza, czyli drugi po tabletkach. Córka miała 5 miesięcy jak zaszłam. Po synku okres dostałam po 9 miesiącach po porodzie, dwa cykle mega długie, w trzecim się.udalo ;)

Hej. Testów owu przy KP nie ma co robić, bo.moga wyjść zafałszowane. Ja jak malinowelove od razu po połogu jak dostałam już drugi okres ( pierwszy był 8 tyg po porodzie)zaczęłam brać ta sytuacja anty. Ale tylko miesiąc. Potem cykl stracony i na następny już była ciaza, czyli drugi po tabletkach. Córka miała 5 miesięcy jak zaszłam. Po synku okres dostałam po 9 miesiącach po porodzie, dwa cykle mega długie, w trzecim się.udalo ;)
Wow to 2 razy Ci się udało, super. A po każdej ciąży brałaś anty?
W tym cyklu korzystałam z testów owu , a że mam jeszcze 4 saszetki to w następnym cyklu je wykorzystam 🙈więcej nie kupię. Teraz czekam na @, boli mnie podbrzusze, czuję że na dniach ona przyjdzie. Mam tylko nadzieję że się nie spóźni

reklama
Wow to 2 razy Ci się udało, super. A po każdej ciąży brałaś anty?
W tym cyklu korzystałam z testów owu , a że mam jeszcze 4 saszetki to w następnym cyklu je wykorzystam 🙈więcej nie kupię. Teraz czekam na @, boli mnie podbrzusze, czuję że na dniach ona przyjdzie. Mam tylko nadzieję że się nie spóźni
Tylko po pierwszej ;)

Do góry