reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

reklama
Hej Dziewczyny! Jak tam u Was? @Marcemma90 @grope_
Hej. Ja czekam między pierwszym a drugim terminem. 7 miałam pierwszy, 10 drugi. Dzieciak ponoć waży już 4.2 kg I coś czuję że bez wywołanie znowu nie pójdzie. Ogolni3 nastrój mam do bani, mam na wszystko wku*wa. Synek ma bunt 2 latka po całości i już delikatnie mówiąc wysiadam. Z 3 letnia córka leją się, biją, gryza, szarpią, rozwalają, pomocy zero w sumie, nie ma.jak.odpoczac. Dziasla i żeby mnie tak mocno.bola, se nie mogę nic jeść. No a poza tym okej, dzisiaj mnie coś jakby jeden migdałek boli kurcze. Tak bardzo bym się położyła pod kolderka w łóżeczku ale nie ma jak. A Ciebie, u Was jak tam? @grope_ Już pewnie dawno po porodzie heh

Hej. Ja czekam między pierwszym a drugim terminem. 7 miałam pierwszy, 10 drugi. Dzieciak ponoć waży już 4.2 kg I coś czuję że bez wywołanie znowu nie pójdzie. Ogolni3 nastrój mam do bani, mam na wszystko wku*wa. Synek ma bunt 2 latka po całości i już delikatnie mówiąc wysiadam. Z 3 letnia córka leją się, biją, gryza, szarpią, rozwalają, pomocy zero w sumie, nie ma.jak.odpoczac. Dziasla i żeby mnie tak mocno.bola, se nie mogę nic jeść. No a poza tym okej, dzisiaj mnie coś jakby jeden migdałek boli kurcze. Tak bardzo bym się położyła pod kolderka w łóżeczku ale nie ma jak. A Ciebie, u Was jak tam? @grope_ Już pewnie dawno po porodzie heh
Trzymam kciuki w takim razie za poród, oby przebiegło wszystko pomyślnie i sprawnie! Masz jakieś skurcze przepowiadające, cokolwiek z objawów, żeby miało się ruszyć? Spory maluch już wychodzi na usg, dawaj znać jak tam po porodzie!
U mnie aktualnie 33t2, ogólnie ciężka ta ciąża dla mnie psychicznie, gdybym wiedziała, że tak będzie chyba bym z nią poczekała, ale nie przewidzi się takich rzeczy. Natłok problemów rodzinnych w tym nie pomaga, a co rusz coś nowego.
Oj bunt rozumiem, u nas Młody też daje popalić charakterkiem, afery o wszystko i nic, tyle że Narzeczony stara się mnie odciążyć jak może po pracy, a w miarę to sie udaje, bo syn ma fazę na tatę i wszystko, by z nim robił.
Oj też marzę o chociaż dniu czy dwóch od kocykiem i nic nie robieniu.. 😁

Trzymam kciuki w takim razie za poród, oby przebiegło wszystko pomyślnie i sprawnie! Masz jakieś skurcze przepowiadające, cokolwiek z objawów, żeby miało się ruszyć? Spory maluch już wychodzi na usg, dawaj znać jak tam po porodzie!
U mnie aktualnie 33t2, ogólnie ciężka ta ciąża dla mnie psychicznie, gdybym wiedziała, że tak będzie chyba bym z nią poczekała, ale nie przewidzi się takich rzeczy. Natłok problemów rodzinnych w tym nie pomaga, a co rusz coś nowego.
Oj bunt rozumiem, u nas Młody też daje popalić charakterkiem, afery o wszystko i nic, tyle że Narzeczony stara się mnie odciążyć jak może po pracy, a w miarę to sie udaje, bo syn ma fazę na tatę i wszystko, by z nim robił.
Oj też marzę o chociaż dniu czy dwóch od kocykiem i nic nie robieniu.. 😁
Moja druga ciąża pod względem psychicznym była najgorsza właśnie. Mój mąż mnie tak średnio odciąża, a młody tylko.mama i cycek. Teraz w ogóle siedzę i czekam na wymaz na anginę, bo mam zaropialy migdałek, żeby jeszcze mi mało było ech... Też sobie myślałam, że lepiej było czekać jeszcze z drugą ciąża, a już zaraz kończę trzecia, ale potem sobie myślę, że zaraz będzie lżej bo dzieci rosną... i to szybko. Mało mam objawów. W sumie tylko.macica się stawia, ale już od 20 tyg

Moja druga ciąża pod względem psychicznym była najgorsza właśnie. Mój mąż mnie tak średnio odciąża, a dodmłody tylko.mama i cycek. Teraz w ogóle siedzę i czekam na wymaz na anginę, bo mam zaropialy migdałek, żeby jeszcze mi mało było ech... Też sobie myślałam, że lepiej było czekać jeszcze z drugą ciąża, a już zaraz kończę trzecia, ale potem sobie myślę, że zaraz po,będzie lżej bo dzieci rosną... i to szybko. Mało mam objawów. W sumie tylko.macica się stawia, ale już od 20 tyg
A chcesz karmić w tandemie w takim razie? Kurde oby Ci szybko przeszło, bo jeszcze rodzic przy chorobie to tym bardziej ciężko :/

reklama
Do góry