reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie dzisiaj 29dc i tak mnie pobolewal brzuch wczoraj jak na @nawet przygotowałam zestaw tabletki i podpaski żeby po nocy nie szukać a tu nic narazie.

Jutro może zrobię test chociaż tak się boję że zobaczę 2 kreski a @ i tak przyjdzie:-/

Dziewczyny które mają podobny dc jak ja testowalyscie juz:-)?

U mnie dzisiaj 29dc i tak mnie pobolewal brzuch wczoraj jak na @nawet przygotowałam zestaw tabletki i podpaski żeby po nocy nie szukać a tu nic narazie.

Jutro może zrobię test chociaż tak się boję że zobaczę 2 kreski a @ i tak przyjdzie:-/

Ja mam 28dc. Dziś zrobiłam, ale negatyw. W czwartek termin @. Dobrze ze w domu nie mam już testów więc nie będę już robić. Co będzie to będzie :-D

Ja testy ciążowe i owu kazała m schować najlepiej poza domem żeby mnie nie pokusił. Jak wytrzymam to test zrobię 1/11. O ile małpiszon nie przyjdzie wcześniej. Brzuch dziś przestał pobolewa., ale widziałam dziś śluz podbarwiony krwią więc możliwe że się @ zbliża.

to tak jak ja...A już chciałam jutro testować a tu delikatnie się zaczyna[emoji45]
Ja testy ciążowe i owu kazała m schować najlepiej poza domem żeby mnie nie pokusił. Jak wytrzymam to test zrobię 1/11. O ile małpiszon nie przyjdzie wcześniej. Brzuch dziś przestał pobolewa., ale widziałam dziś śluz podbarwiony krwią więc możliwe że się @ zbliża.

Dzisiaj mija 9 dni od pierwszego pozytywu. Już bardziej w ciąży chyba być nie mogę. Okres nie przyszedł :-) :) No i mam pierwsza wizytę na 10 listopada. Zobaczymy wtedy co tam jest w tym moim brzuchu.

Załączniki

• 602E2965-7621-494F-8084-1549040C132B.jpeg
    602E2965-7621-494F-8084-1549040C132B.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 95
Super, cieszę się twoim szczęściem. Mam nadzieję, że niebawem do Ciebie dołączymy. Zdroweczka życzę dla ciebie i maleństwa.
Dzisiaj mija 9 dni od pierwszego pozytywu. Już bardziej w ciąży chyba być nie mogę. Okres nie przyszedł :-) :) No i mam pierwsza wizytę na 10 listopada. Zobaczymy wtedy co tam jest w tym moim brzuchu.

reklama
Super, cieszę się twoim szczęściem. Mam nadzieję, że niebawem do Ciebie dołączymy. Zdroweczka życzę dla ciebie i maleństwa.
Trzymam kciuki za wszystkie z Was! Jest zawsze nadzieja, u mnie było źle a jednak się udało po 5 tygodniach na Inofemie i Castagnusie. Walczcie dziewczyny i się nie poddawajcie, ale tez wyluzujcie.

Do góry