reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie dzisiaj 29dc i tak mnie pobolewal brzuch wczoraj jak na @nawet przygotowałam zestaw tabletki i podpaski żeby po nocy nie szukać a tu nic narazie.

Jutro może zrobię test chociaż tak się boję że zobaczę 2 kreski a @ i tak przyjdzie:-/

Dziewczyny które mają podobny dc jak ja testowalyscie juz:-)?

U mnie dzisiaj 29dc i tak mnie pobolewal brzuch wczoraj jak na @nawet przygotowałam zestaw tabletki i podpaski żeby po nocy nie szukać a tu nic narazie.

Jutro może zrobię test chociaż tak się boję że zobaczę 2 kreski a @ i tak przyjdzie:-/

Ja mam 28dc. Dziś zrobiłam, ale negatyw. W czwartek termin @. Dobrze ze w domu nie mam już testów więc nie będę już robić. Co będzie to będzie :-D

Ja testy ciążowe i owu kazała m schować najlepiej poza domem żeby mnie nie pokusił. Jak wytrzymam to test zrobię 1/11. O ile małpiszon nie przyjdzie wcześniej. Brzuch dziś przestał pobolewa., ale widziałam dziś śluz podbarwiony krwią więc możliwe że się @ zbliża.

to tak jak ja...A już chciałam jutro testować a tu delikatnie się zaczyna[emoji45]
Ja testy ciążowe i owu kazała m schować najlepiej poza domem żeby mnie nie pokusił. Jak wytrzymam to test zrobię 1/11. O ile małpiszon nie przyjdzie wcześniej. Brzuch dziś przestał pobolewa., ale widziałam dziś śluz podbarwiony krwią więc możliwe że się @ zbliża.

Dzisiaj mija 9 dni od pierwszego pozytywu. Już bardziej w ciąży chyba być nie mogę. Okres nie przyszedł :-) :) No i mam pierwsza wizytę na 10 listopada. Zobaczymy wtedy co tam jest w tym moim brzuchu.

Załączniki

• 602E2965-7621-494F-8084-1549040C132B.jpeg
    602E2965-7621-494F-8084-1549040C132B.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 91
Super, cieszę się twoim szczęściem. Mam nadzieję, że niebawem do Ciebie dołączymy. Zdroweczka życzę dla ciebie i maleństwa.
Dzisiaj mija 9 dni od pierwszego pozytywu. Już bardziej w ciąży chyba być nie mogę. Okres nie przyszedł :-) :) No i mam pierwsza wizytę na 10 listopada. Zobaczymy wtedy co tam jest w tym moim brzuchu.

reklama
Super, cieszę się twoim szczęściem. Mam nadzieję, że niebawem do Ciebie dołączymy. Zdroweczka życzę dla ciebie i maleństwa.
Trzymam kciuki za wszystkie z Was! Jest zawsze nadzieja, u mnie było źle a jednak się udało po 5 tygodniach na Inofemie i Castagnusie. Walczcie dziewczyny i się nie poddawajcie, ale tez wyluzujcie.

Do góry