reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Och jak ja Ci zazdroszczę spokoju, też się staram zachowywać normalnie, ale jednak myśli ciągle wybiegają w jednym kierunku. To będą bardzo długie 4 dni. Kiedy zamierzasz testować. Ja chyba w piątek jeśli małpiszon nie przyjdzie.
Ja też tak mam.5dni się denerwuje już test zrobiłam ale biel...[emoji31].@powinna przyjść 31. Piersi opuchnięte mam od ovu a zawsze z 5dni przed @...Ale już się tak nie nastawiam na II kreseczki bo dziś mnie pobolewa brzuch jak na miesiączke [emoji853]

reklama
Mnie też niestety brzuch pobolewa. Nie znoszę tych ostatnich dc choć marzę żeby zacząć Tc.
Ja też tak mam.5dni się denerwuje już test zrobiłam ale biel...[emoji31].@powinna przyjść 31. Piersi opuchnięte mam od ovu a zawsze z 5dni przed @...Ale już się tak nie nastawiam na II kreseczki bo dziś mnie pobolewa brzuch jak na miesiączke [emoji853]

Hej. Dziś jest 20dc i strasznie kłuję mnie prawy jajnik, lewy lekko od czasu do czasu pobolewa i tak samo środek. Do @ nie wiem ile zostało bo mam nieregularne cykle średnio 27-44dni ale owulacja była ok.16dc wiem po testach i temp która nie spada ani nie rośnie

Nie ciągniesz mnie za język kochana , przeszliśmy jedna inseminacje ale nie udało się . Próbujemy raz jeszcze jeśli w kolejnym cyklu owu będzie z lewej . Jeśli się nie uda to in vitro
Podziwiam Cię, że się nie zalamujesz, że walczysz, że brniesz do celu. Muszę zacząć brać z Ciebie przykład :) i KiedyPytam... Ty też też!! ;)
Musi się w końcu udać!

Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?

Podziwiam Cię, że się nie zalamujesz, że walczysz, że brniesz do celu. Muszę zacząć brać z Ciebie przykład :) i KiedyPytam... Ty też też!! ;)
Musi się w końcu udać!

Oj ile płaczu było , ile cierpienia . Ale silniejsze jest chęć bycia mama wiec walczę . Niema co się poddawać . Przychodzą takie chwile ze ma się dosyć ale trzeba wierzyć ze wkoncu się uda. Fakt czas ucieka i to mnie martwi bo mam 34 lata . Dlatego zrobię wszystko co mogę by zostać mama

reklama
Cześć wszystkim.

Zdecydowałam się i kupiłam inofem, castagnusa i fertilman dla m.
Będę łączyć A ovarinem i witaminami A E i B. Zobaczymy.

Teraz przeczytałam że fertilman zazywa się po 4 tabletki dziennie tak więc moje opakowanie 60szt starczy tylko na pół miesiąca [emoji79]

Jeśli się dalej nie będzie udawało nie spróbuje z żelem. A później to już nie mam pomysłów

Do góry